Απόστολος Τζιτζικώστας: Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τα συμφέροντα της χώρας και την Μακεδονία

Απόστολος Τζιτζικώστας: Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τα συμφέροντα της χώρας και την Μακεδονία

Στάση στη Φλώρινα έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας με αφορμή την περιοδεία του . Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα και αφού κατέθεσε στεφάνι, αφιέρωσε χρόνο για να συζητήσει με τους πολίτες και  έπειτα ακολούθησε εκδήλωση στην οποία ήταν ομιλητής.

Ο κ. Τζιτζικώστας μίλησε με αρκετά αυστηρό τόνο για τον Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχει έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η σημερινή μέρα είναι μέρα μνήμης και τιμής του αγώνα και της θυσίας των Μακεδονομάχων, για την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Μακεδονίας μας στο ελεύθερο ελληνικό κράτος. Εμείς οι Μακεδόνες είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους προγόνους μας και έχουμε χρέος να κρατάμε ζωντανή τη θυσία τους, το ήθος και τις αξίες τους, ώστε η Μακεδονία μας να απελευθερωθεί. Μέσα από το ηθικό και εθνικό μεγαλείο του Μακεδονικού Αγώνα χαράχθηκε η ιστορία του Ελληνισμού».

Μάλιστα ο υποψήφιος πρόεδρος  έστειλε τελεσίγραφο στο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως  δεν πρέπει κανείς να παίζει με τα συμφέροντα της πατρίδας , αλλά και της Μακεδονίας. «Από εδώ, από την ακριτική Φλώρινα, στέλνουμε και πάλι το ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους και ειδικά προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται και ποια ευθύνη έχουν αναλάβει. Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε. Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία. Η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη εθνική θέση και δεν τη διαπραγματεύεται».

 Σχόλια