Αποστομωτική απάντηση Γερουλάνου στην κοινωνική αναλγησία Βουλαρίνου

Αποστομωτική απάντηση Γερουλάνου στην κοινωνική αναλγησία Βουλαρίνου

Αυτή είναι η απάντηση του Παύλου Γερουλάνου:

Αφού ο κ. Βουλαρίνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογένειά μου και την περιουσία της με αυτόν τον τρόπο, ίσως θα ήταν καλό να του θυμίσω ότι συνέβαλε να δημιουργηθούν και να στηριχτούν, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι:

Η κλινική Γερουλάνου, το Μουσείο Μπενάκη, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, το Μουσείο Χατζηκυριάκου Γκίκα, το Μουσείο Παιχνιδιών, το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, το Κολλέγιο Αθηνών, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος. Φορείς που έχουν συμβάλει καθοριστικά στον πολιτιστικό και κοινωνικό ιστό αυτής της πόλης για δεκαετίες. Για να μη θυμηθώ το Μπενάκειο Κοινωνικό Συσσίτιο (1908) και το Μπενάκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων το 1909 ή την οικονομική ενίσχυση του Μακεδονικού Αγώνα. Επίσης, προχώρησε εδώ και 40 χρόνια σε μία επένδυση που δίνει δουλειά σε 100 οικογένειες στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα παντού στο εξωτερικό.

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι τι έχει κάνει η οικογένειά μου με την περιουσία της, το οποίο είναι δημοσίως γνωστό. Το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα υπερβούμε αγκυλώσεις κι εμμονές για να μπορέσουμε να επενδύσουμε σωστά τους χρηματοδοτικούς πόρους που έχει ο Δήμος. Για να τον οδηγήσουμε σε απεξάρτηση από παραδοσιακές πηγές ενέργειας, να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη για όλους, να προσφέρουμε ρεύμα που περισσεύει σε ευπαθή νοικοκυριά, να συμβάλλουμε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Εδώ όλη η πρότασή μου, που λέει αυτονόητα – διεθνώς – πράγματα:

Η ανάρτηση του στο Facebook

Αφού ο κ. Βουλαρίνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογένειά μου και την περιουσία της με αυτόν τον τρόπο, ίσως θα ήταν…

Gepostet von Παύλος Γερουλάνος am Mittwoch, 8. Mai 2019


Σχόλια