«Απόβαση» πολιτικών και δημοσιογράφων στη Νάξο για τη «Γιορτή Πατάτας»

«Απόβαση» πολιτικών και δημοσιογράφων στη Νάξο για τη «Γιορτή Πατάτας»

Απόβαση δημοσιογράφων πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες στη Νάξο! Με αφορμή την ετήσια γιορτή της πατάτας στην Αγία Άννα, εκπρόσωποι των ΜΜΕ απο Ελλαδα αλλά και εξωτερικό κατασκήνωσαν στο όμορφο Κυκλαδονήσι. Παρόντες ηταν και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας με προεξέχοντα τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου.

Βράβευση από το μέλλον σε γιορτινό κλίμα

Σάββατο βράδυ, στην υπέροχη Αγία Άννα. Δυο δρασκελιές απο την χώρα της Ναξου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού εχει την τιμητική της. Πατατοπαραγωγοί εκθέτουν την πιο γευστική πατάτα της Ελλαδος. Νεαροί και νεαρές χορεύουν φορώντας παραδοσιακές στολές, ενω ένας ηλικιωμένος Ναξιωτης παιζει την τζαμπουνα… Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, καλωσορίζει το συγκεντρωμένο πλήθος.

Οι βραβεύσεις δίνουν και παίρνουν. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, άρτι αφιχθείς στον ΑΝΤ1, καλείται στην σκηνή. Λίγη ώρα αργότερα, σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού, θα πάρει το μικρόφωνο από την Χριστίνα Κολέτσα για ένα ζεϊμπέκικο.

11802046_10156111360955643_1055760023_n

Η βραδιά συνεχίζεται με χορό, τραγούδι και βραβεύσεις. Με σφιγμένα δόντια (τραυματισμένος στο πόδι γαρ) ο Χρίστος Νέζος καλεί στην σκηνή την Στέλλα Κονιτοπούλου! Λίγη ώρα αργότερα ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, βραβεύει τον κ. Αποστόλου. «Πήρα το βραβείο γι αυτά που δεσμεύομαι να κάνω στο μέλλον», λέει -μάλλον αμήχανα- ο υπουργός.

11830111_10156111360600643_1313544037_n

Η ωρα κυλάει γρήγορα. Ο κόσμος συνωστίζεται γύρω απο τα υπαίθρια μαγειρεία. Δοκιμάζουν από πατατολουκουμάδες μέχρι και σουβλιστές πατάτες! Είπαμε τις καλύτερες! Η εκδηλωση λαμπρή.

Οι κόποι της ψυχής της Ένωσης των συνεταιρισμών, Δημήτρη Καπούνη, αλλά και του δημοσιογράφου Μάνου Μπανασάκη που οργάνωσε την εκδήλωση ανταμείφθηκαν. Και του χρονου!Σχόλια