Αποζημίωση «μαμούθ» για την κόρη του Πολ Γουόκερ

Αποζημίωση «μαμούθ» για την κόρη του Πολ Γουόκερ

Αποζημίωση 10,1 εκατ. δολαρίων πρόκειται να λάβει η κόρη του Πολ Γουόκερ, του ηθοποιού που έχασε τη ζωή του το 2013, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός -με οδηγό τον Ρότζερ Ρόντας- εξετράπη της πορείας του σε δρόμο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 17χρονης Μίντοου Γουόκερ, η αποζημίωση θα τοποθετηθεί σε καταπίστευμα για τη νεαρή κοπέλα καλύπτοντας «ένα μικρό κομμάτι από τα όσα θα κέρδιζε ο πατέρας της, ως διεθνής κινηματογραφικός σταρ, αν δεν είχε κοπεί τραγικά το νήμα της ζωής του».

Ωστόσο,  σύμφωνα με ρεπορτάζ της TMZ, ο διακανονισμός είχε επιτευχθεί από το Νοέμβριο του 2014 αλλά δεν δημοσιεύτηκε έως σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μίντοου Γουόκερ έχει καταθέσει μήνυση στην Porsche κατηγορώντας τη γερμανική εταιρεία ως υπαίτια του θανάτου του πατέρα της λόγω μηχανικής βλάβης του οχήματος.

Εν τούτοις, η Porsche  επιμένει ότι ο ίδιος ο ηθοποιός ευθύνεται για τον θάνατό του, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις αρχές του Λος Άντζελες, ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από υπερβολική ταχύτητα.Σχόλια