Αρχιβαρόνος ναρκωτικών έφτασε κοντά στη σύλληψη εξαιτίας μιας μαιμούς

128 0

Απίστευτο και όμως αληθινό. Πριν από λίγες ημέρες, οι μεξικανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έφτασαν κοντά στη σύλληψη του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκούζμαν, ο οποίος όμως διέφυγε τραυματισμένος.

Προκαλεί όμως απίστευτη έκπληξη ο λόγος που οι αστυνομικοί βρέθηκαν στα χνάρια του πλέον καταζητούμενου βαρόνου ναρκωτικών, ο οποίος απέδρασε τον Ιούλιο από φυλακή υψίστης ασφαλείας. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικό, ο Γκούζμαν αποφάσισε να στείλει κάποιους στο προηγούμενο σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να πάρουν τη μαϊμού που έχουν ως κατοικίδιο οι δίδυμες κόρες του, και την είχαν αφήσει εκεί!

Ο «Μπουτς» είναι το κατοικίδιο που υιοθέτησαν οι τετράχρονες κόρες του «Ελ Τσάπο» την περίοδο που εκείνος είχε φυλακιστεί. Οταν η οικογένεια επέστρεψε στη Σιναλόα, άφησαν πίσω τη μαϊμού, κάτι που όμως δεν… άντεξαν οι μικρές. Ετσι, αφού βρέθηκε ξανά με τα παιδιά του, έπειτα από την τελευταία του απόδραση, o αρχιβαρόνος των ναρκωτικών έστειλε τους άνδρες του να πάρουν τον «Μπουτς». Το… κακό είναι πως ακολούθησαν τη νόμιμη οδό, δηλαδή η μαϊμού είχε τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να ταξιδέψει αεροπορικώς, με την αστυνομία να ανακαλύπτει ότι ο «Μπουτς» μεταφερόταν με ένα Ford Mustang, το οποίο ανήκε στον γαμπρό του «Ελ Τσάπο».

Ετσι, οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του, όμως παρόλα αυτά ο 60χρονος γκάνγκστερ κατάφερε ακόμη κι έτσι να ξεφύγει, έστω και τραυματίας.Join the Conversation