Αρχιβαρόνος ναρκωτικών έφτασε κοντά στη σύλληψη εξαιτίας μιας μαιμούς

Αρχιβαρόνος ναρκωτικών έφτασε κοντά στη σύλληψη εξαιτίας μιας μαιμούς

Απίστευτο και όμως αληθινό. Πριν από λίγες ημέρες, οι μεξικανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έφτασαν κοντά στη σύλληψη του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκούζμαν, ο οποίος όμως διέφυγε τραυματισμένος.

Προκαλεί όμως απίστευτη έκπληξη ο λόγος που οι αστυνομικοί βρέθηκαν στα χνάρια του πλέον καταζητούμενου βαρόνου ναρκωτικών, ο οποίος απέδρασε τον Ιούλιο από φυλακή υψίστης ασφαλείας. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικό, ο Γκούζμαν αποφάσισε να στείλει κάποιους στο προηγούμενο σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να πάρουν τη μαϊμού που έχουν ως κατοικίδιο οι δίδυμες κόρες του, και την είχαν αφήσει εκεί!

Ο «Μπουτς» είναι το κατοικίδιο που υιοθέτησαν οι τετράχρονες κόρες του «Ελ Τσάπο» την περίοδο που εκείνος είχε φυλακιστεί. Οταν η οικογένεια επέστρεψε στη Σιναλόα, άφησαν πίσω τη μαϊμού, κάτι που όμως δεν… άντεξαν οι μικρές. Ετσι, αφού βρέθηκε ξανά με τα παιδιά του, έπειτα από την τελευταία του απόδραση, o αρχιβαρόνος των ναρκωτικών έστειλε τους άνδρες του να πάρουν τον «Μπουτς». Το… κακό είναι πως ακολούθησαν τη νόμιμη οδό, δηλαδή η μαϊμού είχε τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να ταξιδέψει αεροπορικώς, με την αστυνομία να ανακαλύπτει ότι ο «Μπουτς» μεταφερόταν με ένα Ford Mustang, το οποίο ανήκε στον γαμπρό του «Ελ Τσάπο».

Ετσι, οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του, όμως παρόλα αυτά ο 60χρονος γκάνγκστερ κατάφερε ακόμη κι έτσι να ξεφύγει, έστω και τραυματίας.Σχόλια