Άρης: «Εγώ πρέσβης; Πλάκα μου κάνετε;»

Άρης: «Εγώ πρέσβης; Πλάκα μου κάνετε;»

«Μου κάνουν πλάκα, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο» φέρεται να δηλώνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα περί διορισμού του στο Διπλωματικό Σώμα ως πρέσβης εκ προσωπικοτήτων.

Σημειώνεται πως στη θέση αυτή είθισται να διορίζονται αναγνωρισμένης αξίας προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πνευματικής ζωής.

Το σενάριο, που κυκλοφόρησε από το Πρώτο Θέμα ανέφερε πως υπάρχει σχετικό Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο διορίζεται πρέσβης ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο σενάριο το Προεδρικό Διάταγμα έχει ήδη υπογραφεί από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο φάκελος φέρεται να είχε φτάσει πριν ακόμη λήξει η θητεία του Κάρολου Παπούλια, αλλά ο πρώην πρόεδρος δεν υπέγραψε αφήνοντας το θέμα για τον διάδοχό του Προκόπη Παυλόπουλο.

Σύμφωνα με τα «Τα Νέα», δεν υπάρχει καμία διάθεση να ολοκληρωθεί αυτός ο διορισμός. Μάλιστα ο ίδιος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, φέρεται να αναφέρει σχολιάζοντας τις πληροφορίες:

«Μου κάνουν πλάκα, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο». «Νομίζω ότι έχω γίνει περιζήτητος. Σκέφτομαι να δίνω 5 ευρώ σε όσους κτίζουν το προφίλ μου», πρόσθεσε.Σχόλια