Αριστουργήματα Ελληνικής Τέχνης στο σφυρί: Από τον Νικηφόρο Λύτρα στον Σωκράτη Γιοσμά

Αριστουργήματα Ελληνικής Τέχνης στο σφυρί: Από τον Νικηφόρο Λύτρα στον Σωκράτη Γιοσμά

Με έμφαση σε επώνυμα έργα Ελληνικής Τέχνης και εξαιρετικές αντίκες, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 3η Ιουνίου στις 19.00 δημοπρασία στις εγκαταστάσεις του Myrό Antiques House, που βρίσκονται στο 2ο χλμ του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Οι εγγραφές ανοίγουν στις 18.30 και η δημοπρασία ξεκινά στις 19.00. Η διαδικασία είναι ανοικτή στο κοινό, ακόμα και για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει ως απλός παρατηρητής. Για όσους δεν οδηγούν ο Οίκος διαθέτει πολυτελές πούλμαν που θα σας μεταφέρει από τον Λευκό Πύργο στην Δημοπρασία και αναχωρεί στις 18.00 μ.μ. ακριβώς, ενώ, σας επιστρέφει με τη λήξη της δημοπρασίας.

Klogeri

Σύγχρονη και Κλασσική τέχνη
Ένα εξαιρετικό πορτραίτο που έχει φιλοτεχνήσει ο κορυφαίος Έλληνας πορτρετίστας Νικηφόρος Λύτρας δεσπόζει στην δημοπρασία της 3ης Ιουνίου. Το πορτραίτο απεικονίζει μεγάλης ηλικίας μαυροφόρα γυναίκα και ξεκινά με τιμή εκκίνησης τα €35.000. Παράλληλα, μία ολόκληρη σειρά έργων του Σωκράτη Γιοσμά διατίθεται δίνοντας την ευκαιρία τους συλλέκτες του εξαιρετικού σύγχρονου Έλληνα δημιουργού να αποκτήσουν έργα του σε δημοπρατικό κόστος. Εντυπωσιακά έργα του Νίκου Ποκαμισά και μια εξαιρετικής σπανιότητας τοπιογραφία του Λάζαρου Πάντου και μια θαλασσογραφία του Λουκά Γεραλή συμπληρώνουν τις ζωγραφικές προτάσεις του Οίκου για την 3η Ιουνίου. Στους νεότερους ζωγράφους που συμμετέχουν με έργα τους στην δημοπρασία ξεχωρίζει και ο Φώτης Κλογέρη, με μερικά μεγάλα και αναγνωρίσιμα για τις υφές και την χειρονομία τους έργα. Παράλληλα 4 κεραμικά γλυπτά της Όλιας Δελλατόλα, διατίθενται σε συγκλονιστικά χαμηλές τιμές εκκίνησης ώστε οι φίλοι και συλλέκτες της γνωστής Θεσσαλονικιάς κεραμίστριας να συμπληρώσουν τις συλλογές τους.

pandos

Δείτε όλα τα αντικείμενα στην διευθυνση www.myroauctions.gr, ή επικοινωνήστε απευθείας για πληροφορίες με τον δημοπράτη κ. Σταύρο Μυρωνίδη (6971890212).

Σχετικά με τον Οίκο
Ο Οίκος Δημοπρασιών Antique’s House προσπαθεί μέσα από τις Δημοπρασίες και τα events που οργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού. Για τον λόγο αυτό μπορεί στις δημοπρασίες μας να εμφανιστούν κομμάτια σε απίστευτα χαμηλές τιμές (η πραγματική τους αξία μπορεί να είναι μέχρι και 10 φορές πάνω), προσιτές για τον καθένα. Ευελπιστούμε με τον τρόπο αυτό να χτίσουμε ένα φανατικό κοινό που θα έχει την ευκαιρία να ζει αυτήν την μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία.

MitrousisΣχόλια