«Ασυναγώνιστος στην γκαιμπελική προπαγάνδα ο Παππάς», σύμφωνα με την ΝΔ

«Ασυναγώνιστος στην γκαιμπελική προπαγάνδα ο Παππάς», σύμφωνα με την ΝΔ

Σκληρή επίθεση κατά του Νίκου Παππά για τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό κάνει η ΝΔ μέσα από ανακοίνωσή της.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι, «ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε. Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος», αντιδρώντας σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Ν.Παππάς πυροδότησε την αντιπαράθεση αναφέροντας σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 19.12) στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1  λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε. Αποτελεί το «αποκούμπι» του Σόιμπλε στην Ελλάδα».

Λίγο μετά από την ανακοίνωση της ΝΔ ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απάντησε στη ΝΔ τονίζοντας πως «Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς». «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί», συνέχισε ο Νίκος Παππάς.

«Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες», συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς

«Υ.Γ. Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», καταλήγει η δήλωση του κ. Παππά.

Διαβάστε επίσης: 

Παππάς: Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμούς αίματος με τον Σόιμπλε

 Σχόλια