«Αστακός» το κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί όλοι οι δρόμοι

«Αστακός» το κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί όλοι οι δρόμοι

Αστυνομοκρατούμενο είναι από νωρίς το πρωί το κέντρο της Αθήνας με αφορμή τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια που θα λάμβαναν χώρο με αφορμή τη ψήφιση του Ασφαλιστικού.

Η νέα διαμαρτυρία ξεκίνησε στις 18:00 με τις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, που διοργανώνουν συλλαλητήριο-συναυλία στην πλατεία Συντάγματος και συνεχίζεται στις 19:00 με το ΠΑΜΕ που έχει νέα συγκέντρωση απέναντι από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κλειστοί όλοι οι δρόμοι

Από νωρίς η αστυνομία φρόντισε να κλείσει κάθε πιθανή δίοδο προς το κέντρο, θυμίζοντας η Αθήνα μια «Σιδηρόφραχτη» πόλη.

Μετά την Ηρώδου Αττικού κλειστές παραμένουν με εντολή Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου έως και σήμερα Κυριακή, καθώς τρέμουν τους διαδηλωτές και την οργή του κόσμου για τα αντιλαϊκά μέτρα που θα ψηφίσουν στη Βουλή. Πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που μόλις ένα και κάτι χρόνο πριν διατυμπάνιζαν πως θα ξηλώσουν τα κάγκελα από παντού και οι πολίτες δεν θα έχουν πουθενά πρόβλημα πρόσβασης.

Μετά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ηρώδου Αττικού, μια ανακοίνωση αναρτήθηκε έξω από τον Εθνικό Κήπο στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι στις 6,7 και 8 Μαΐου, «κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές».Σχόλια