Αστεία απάντηση Μουλόπουλου για την συνάντηση Ψυχάρη με Μπόμπολα

Αστεία απάντηση Μουλόπουλου για την συνάντηση Ψυχάρη με Μπόμπολα

Ιδιαίτερα ειρωνικός εμφανίστηκε ο κ. Μουλόπουλος, απαντώντας για τη χθεσινή συνάντηση του στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη με τους εκδότες Σταύρο Ψυχάρη και Φώτη Μπόμπολα, θέμα που αποκάλυψε χθες το e reportaz.

Διαβάστε εδώ:

 

Συνάντηση Ψυχάρη- Μπόμπολα- Μουλόπουλου για το σχέδιο συνένωσης ΔΟΛ- Πήγασου

Η ανακοίνωση του έχει ως εξής:

Προς τον κ. Κικίλια, εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.

Κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη

 

κ. ενωμοτάρχα,

ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”, εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ “Καλή Χρονιά” στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες.

Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί.

Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.
 

Με τιμή

Βασίλης Μουλόπουλος

Νωρίτερα…

Με μία σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ επιτίθεται στην κυβέρνηση για την χθεσινή συνάντηση των Ψυχάρη, Μπόμπολα με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρο του Δ.Σ της «Αυγής» Βασίλη Μουλόπουλου.

Παράλληλα η ΝΔ ζητά από την κυβέρνηση «να ενημερώσει επίσης την ελληνική κοινή γνώμη, αν στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, με εκπροσώπους των τραπεζών, συζητήθηκε το θέμα του Δ.Ο.Λ.»

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Κυβέρνηση ακόμη δεν έχει ενημερώσει με ποια ιδιότητα παρέστη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της “Αυγής”, κ. Βασίλης Μουλόπουλος στη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη και τον κ. Μπόμπολα».

«Ας ενημερώσει επίσης την ελληνική κοινή γνώμη, αν στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, με εκπροσώπους των τραπεζών, συζητήθηκε το θέμα του Δ.Ο.Λ.».Σχόλια