Αστυνομικός αυτοκτονεί χορεύοντας ζεϊμπέκικο σε πίστα νυχτερινού μαγαζιού στο Μενίδι

Αστυνομικός αυτοκτονεί χορεύοντας ζεϊμπέκικο σε πίστα νυχτερινού μαγαζιού στο Μενίδι

Παραγγελιά θανάτου έκανε ένας  28χρονος αστυνομικός σε μπαρ του Μενιδίου όπου διασκέδαζε, αποφασίζοντας να βάλει τέρμα στη ζωή του χορεύοντας το ζεϊμπέκικο που ζήτησε και μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων θαμώνων.

Ο άνδρας που ήταν Ειδικός Φρουρός και υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Δυτικής Αττικής, μαζί με κάποιον συγγενή του βρέθηκε στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί και διασκέδαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποια στιγμή γύρω στα ξημερώματα της Κυριακής κάποια κοπέλα τον πλησίασε να του μιλήσει αλλά εκείνος την έδιωξε λέγοντάς της «φύγε θα γίνει κακό».

Λίγο μετά ζήτησε ένα ζεϊμπέκικο και ενώ χόρευε, τράβηξε το πιστόλι του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά σε δεκάδες σοκαρισμένους πελάτες.

Στις 03:47 τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί να τον κρατήσουν στην ζωή άφησε την τελευταία του πνοή στις 06:05. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο νεαρός αστυνομικός φέρεται να ήταν αρραβωνιασμένος και ο πρόσφατος χωρισμός του να τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα διαμαρτυρίας.Σχόλια