Αστυνομικός πυροβολεί τον άντρα με το σφυρί που τρομοκρατούσε τη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Αστυνομικός πυροβολεί τον άντρα με το σφυρί που τρομοκρατούσε τη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Επιθέσεις σε ανυποψίαστους περαστικούς με ένα… σφυρί, πραγματοποιούσε ένας 30χρονος Αφροαμερικανός στους δρόμους της Νέας Υόρκης, που για δύο ημέρες καταζητείτο από την αστυνομία, με τα άτυχα θύματά του που δέχτηκαν χτύπημα στο κεφάλι να είναι τουλάχιστον τέσσερα.

Οι αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφία του 30χρονου, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ονομάζεται David Baril, και είχε ιστορικό συλλήψεων και σοβαρές ψυχικές ασθένειες.

baril

Εχθές, δύο ένστολοι εντόπισαν τελικά κάποιον που έμοιαζε πολύ στον ύποπτο που αναζητούσαν, και όταν προσπάθησαν να τον πλησιάσουν για να του μιλήσουν και να διαπιστώσουν αν όντως ήταν αυτός, ο 30χρονος έβγαλε ένα σφυρί από την τσάντα που κρατούσε, το οποίο κατά τις μαρτυρίες των αστυνομικών ήταν χρωματισμένο κόκκινο από το ξεραμένο αίμα από τις προηγούμενες επιθέσεις του, και προσπάθησε να τους επιτεθεί, καταφέρνοντας, μάλιστα, ένα ελαφρύ χτύπημα στην αστυνομικό Lauren O’Rourke.

Τότε, ο συνάδελφός της, Geraldo Casaigne, τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε τρεις φορές, τραυματίζοντας τον Baril στον ώμο, τον κορμό και την «περιοχή του κεφαλιού». Ο Baril μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, ο άντρας είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον 4 ανυποψίαστους ανθρώπους με σφυρί. Το απόγευμα της Δευτέρας, είχε χτυπήσει μια 34χρονη γυναίκα σε πάρκο και λίγες ώρες αργότερα μια 28χρονη σε πλατεία. Η γυναίκα είχε περιγράφει πως ο 30χρονος την κοίταζε και ξαφνικά έβγαλε ένα σφυρί από την τσάντα του και τη χτύπησε στο κεφάλι.

Λίγα λεπτά αργότερα ένας 33χρονος χτυπήθηκε από πίσω, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και σε έναν 20χρονο.

Σχόλια