Αυγή καλεί Χρυσόγονο σε παραίτηση: Αν είστε σε λάθος κόμμα διορθώστε το με μία κίνηση

Αυγή καλεί Χρυσόγονο σε παραίτηση: Αν είστε σε λάθος κόμμα διορθώστε το με μία κίνηση

Επίθεση στον Κώστα Χρυσόγονο εξαπολύει η «Αυγή», καλώντας τον εμμέσως, πλην σαφώς, να παραιτηθεί, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξαπέλυσε βολές κατά του πρωθυπουργού, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι έχει να τον δει και να μιλήσει μαζί του «κάπου δύο χρόνια».

«Η μία και μοναδική συνάντηση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό έγινε τον Μάρτιο του 2015 στο Μαξίμου έκτοτε δεν έχει υπάρξει άλλη επαφή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόγονος και πρόσθεσε ότι «προφανώς ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου».

Ο κ. Καρτερός γράφει στο άρθρο του, μεταξύ άλλων, ότι «δεν μ’ αρέσετε λοιπόν κ. Χρυσόγονε. Δεν μ΄ αρέσει ο τρόπος που στέκεστε, ο τρόπος που μιλάτε, ο τρόπος που διασύρετε δημοσίως ανθρώπους-και δεν εννοώ τον Τσίπρα. Δεν μ αρέσει και ο τόπος-ο ΣΚΑΪ στον οποίο συχνάζετε και από τον οποίο κρίνετε και επικρίνετε κλπ…».

«Δυστυχώς όμως εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε στις ευρωεκλογές. Εσείς αντίθετα αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους στο Μαξίμου… διορθώστε τα όλα με μια κίνηση. Την οποία ξέρετε», συμπληρώνει σε άλλο σημείο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Θανάση Καρτερού:

 Σχόλια