Αύριο η απόφαση για τον παιδόφιλο του Περιστερίου

Αύριο η απόφαση για τον παιδόφιλο του Περιστερίου

Μία αρρωστημένη προσωπικότητα με ακόμα πιο αρρωστημένες ορέξεις περιέγραψε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ζητώντας την καταδίκη του 40χρονου Φίλιππου Λεβεντού από το Περιστέρι για το βιασμό μιας 14χρονης, την απόπειρα αποπλάνησης σε βάρος 13χρονου αγοριού, και την παρά φύσει ασέλγεια σε βάρος 15χρονου.

«Ο κατηγορούμενος δημιουργεί επίφαση κοινωνικών σχέσεων, κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και εκμεταλλευόταν την ανηλικότητα τους», είπε στην αγόρευσή του ο εισαγγελικός λειτουργός κρίνοντας ότι ο 40χρονος «έχει αποκτήσει ροπή σε αυτές τις πράξεις και με βεβαιότητα, είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση συναναστροφής ερωτικής με ανηλίκους».

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ουδέποτε βίασε, καθώς τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος από τη Ναύπακτο συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέληση τους. «Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα και κάναμε με τη συναίνεση της», ανέφερε για το κορίτσι το οποίο όπως υποστήριξε γνώρισε σε ένα site για ομοφυλόφιλους όπου η ίδια παρουσιαζόταν ως αγόρι.

Για τον 13χρονο τον οποίο επιβίβαζε στο βαν του, την ώρα που συνελήφθη, ο Λεβεντός ισχυρίστηκε ότι: «Γνωριστήκαμε σε «δωμάτιο» του Facebook για γκέι. Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλό, μου είπε ότι είχε πρόβλημα και ότι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε από κοντά, ότι είναι πολύ μικρός, αλλά μου απάντησε ότι ήδη έχει κάνει κάποια πράγματα».

Όσο για τα βίντεο που βρέθηκαν σε σκληρό δίσκο στο σπίτι του υποστήριξε ότι είναι από προσωπικές του στιγμές.
Η απόφαση για την υπόθεση αναμένεται αύριο.Σχόλια