Αύριο η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα – Συγκέντρωση χρημάτων για τους μετανάστες αντί για στεφάνια επιθυμεί η οικογένεια του ηθοποιού

Αύριο η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα – Συγκέντρωση χρημάτων για τους μετανάστες αντί για στεφάνια επιθυμεί η οικογένεια του ηθοποιού

Αύριο το μεσημέρι στις 12 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες του γνωστού ηθοποιού θα βρεθούν για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Κατόπιν επιθυμίας του ηθοποιού η κηδεία θα είναι πολιτική, ενώ επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για τους συλλόγους των μεταναστών.

Σε ανάρτησή του, στο facebook, ο φίλος και συνάδελφος του Μηνά Χατζησάββα, Γιώργος Κοτανίδης αναφέρει:

«Η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα θα είναι πολιτική όπως επιθυμούσε ο ίδιος και θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 12.00 στο Α’ Νεκροταφείο. Και πάλι σύμφωνα με την επιθυμία του θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού που θα γίνει εκτός Ελλάδας λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας που αρνείται να επιτρέψει την καύση που γινόταν στην αρχαιότητα.
Σύμφωνα και πάλι με την επιθυμία του Μηνά, ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανηψιές του ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών.

Ο Κώστας θέλει να τον αποχαιρετίσουμε λυπημένοι αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν ο Μηνάς και όπως θα ήθελε ο ίδιος».

kotanidisΣχόλια