Αυτή είναι η πιο sexy εγκληματίας του πλανήτη – «Γκρεμίζει» το internet (pics)

Αυτή είναι η πιο sexy εγκληματίας του πλανήτη – «Γκρεμίζει» το internet (pics)

Πολύ όμορφη για να πάει στη φυλακή;

Η φωτογραφία της σύλληψη της 24χρονης Sarah Seawright έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, με το hashtag #prisonbae να βρίσκεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή παγκοσμίως.

Η φωτογενής 24χρονη Sarah Seawright, από το Άρκανσας των ΗΠΑ, συνελήφθη στις 28 Απριλίου από τις Αρχές, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο όπου εκκρεμούσε από το 2014 υπόθεση σε βάρος της για επικίνδυνη οδήγηση.

Δεν επρόκειτο, ωστόσο, για την πρώτη φορά που η εντυπωσιακή 24χρονη απασχόλησε τις Αρχές. Όπως έγινε γνωστό από τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Seawright διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο, καθώς είχε περιπέτειες με το νόμο το 2012, με αρκετά βαριές και πλούσιες κατηγορίες για ληστεία, απαγωγή, βιαιοπραγία και απόκρυψη στοιχείων. Η ίδια για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε δηλώσει ένοχη και είχε καταδικαστεί σε 5 έτη με αναστολή, αλλά οι περιπέτειές της με το νόμο δεν φαίνεται να τελειώνουν.

Με αφορμή το νέο της… ατόπημα και τη σύλληψή της, η φωτογραφία της 24χρονης βρήκε το δρόμο της στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να αδιαφορούν για το ένοχο παρελθόν της, ενώ και η ίδια η Seawright δείχνει μάλλον έκπληκτη και περήφανη για την ξαφνική δημοσιότητά της, όπως φαίνεται και από τα μηνύματά της στο λογαριασμό της στο Twitter.

 

 

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια