Αυτή η όμορφη νεαρή αποκεφαλίζει άνδρες, πίνει το αίμα τους και κάνει σεξ με τα πτώματά τους! (vid)

Αυτή η όμορφη νεαρή αποκεφαλίζει άνδρες, πίνει το αίμα τους και κάνει σεξ με τα πτώματά τους! (vid)

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη μία πληρωμένη δολοφόνος ενός από τα πιο κακόφημα μεξικανικά καρτέλ από το κελί της στην Καλιφόρνια.

Ισχυρίζεται λοιπόν ότι όχι μόνο είχε σεξουαλικές επαφές με αποκεφαλισμένα πτώματα, αλλά και ότι έπινε το αίμα τους!
«Από τότε που ήμουν μικρή ήμουν επαναστάτρια και μετά εθίστηκα στα ναρκωτικά και το αλκοόλ», εκμυστηρεύεται η 28χρονη Juana, γνωστή και ως «La Peque» (η μικρή).

Η Juan γεννήθηκε στο Hidalgo, κοντά την Πόλη του Μεξικού, ενώ μόλις στα 15 της έμεινε έγκυος από έναν άντρα 20 χρόνια μεγαλύτερο της.

mexikani3

Για να στηρίξει έτσι τον εαυτό της και το παιδί της δούλεψε ως ιερόδουλη, μέχρι που μπήκε στον επικίνδυνο κόσμο των καρτέλ.

Αρχικά ξεκίνησε σαν «halcaneo», παραφυλούσε δηλαδή για αστυνομία και ένοπλες περιπολίες. Η δουλειά της ήταν να στέκεται σε ένα σημείο για 8 ώρες και να παραφυλάει. Αν αποτύγχανε, την έδεναν και την τάιζαν ένα τάκο την ημέρα!

Όσο δούλευε για το καρτέλ, έγινε μάρτυρας πολλών φρικιαστικών στιγμών, όπως το λιώσιμο του κεφαλιού ενός άντρα με ρόπαλο.

mexikani

«Θυμάμαι ότι αισθανόμουν λυπημένη και ότι δεν ήθελα να καταλήξω έτσι», είπε η Juana, ωστόσο η αποστροφή της για το αίμα δεν κράτησε πολύ.

Σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Denuncias, η Juana άρχισε να συναρπάζεται από αυτό. Το έτριβε πάνω της και έκανε μπάνιο με το αίμα αφού σκότωνε το θύμα της.

«Το έπινα κιόλας όταν ήταν ακόμη ζεστό», φέρεται να δήλωσε η ίδια, η οποία βάσει των δημοσιευμάτων έκανε σεξ με τα πτώματα των αποκεφαλισμένων, χρησιμοποιώντας τα κεφάλια αλλά και τα σώματα τους για να ικανοποιηθεί…

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


Σχόλια