Μπακογιάννη: Η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων μας απογοήτευσε

Μπακογιάννη: Η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων μας απογοήτευσε

«Η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων απογοήτευσε όλους εμάς που περιμέναμε να μάθουμε τι θα κάνει η κυβέρνηση. Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία του πρωθυπουργού», σημείωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «εμείς στη Ν.Δ. θα ψηφίζουμε εφεξής όλα όσα πιστεύουμε ότι είναι επιβεβλημένα για τη χώρα».

Ακόμη, η κ. Μπακογιάννη διαπίστωσε «έλλειψη σχεδίου και προγράμματος», ενώ άσκησε κριτική για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά: «Ενενήντα λεπτά ομιλίας και ούτε μία φράση για την εξωτερική πολιτική. Δεν άκουσα καμία πρόταση. Ποιο είναι το αποτέλεσμα της συνάντηση Τσίπρα – Ράμα; Η συμφωνία για την ΑΟΖ ετέθη στο τραπέζι; Και αν ναι, με ποιο αποτέλεσμα;», αναρωτήθηκε σχετικά.

Τέλος, υποστήριξε ότι «το υπουργείο Εξωτερικών διαλύει τη διπλωματική υπηρεσία. Από την εποχή Παπούλια ποτέ δεν υπήρχε τέτοια διάλυση. Εμπάθεια και εκβιασμοί σε βάρος άξιων διπλωματών», ενώ υπογράμμισε ότι «ο υπουργός διώχνει την πρέσβειρα κ. Παπαδοπούλου από την Μόνιμη Αντιπροσωπεία και την στέλνει στο Ζαΐρ. Αυτό δείχνει πολιτική γεμάτη μικρότητα και εμπάθεια».Σχόλια