Μπακογιάννη: Θα ήθελα πολύ να πάω στη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε»

Μπακογιάννη: Θα ήθελα πολύ να πάω στη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε»

«Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω. Αν πάω εγώ όμως, θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω» σχολίασε για τη συγκέντρωση με σύνθημα «Παραιτηθείτε» η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας με δημοσιογράφους πριν από την έναρξη της ανοιχτής συνεδρίασης της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις με την Αλβανία είπε ότι «δυστυχώς έχουμε επιδείνωση» και ζήτησε αποφασιστική απάντηση. «Θέμα τσάμηδων για εμάς δεν υπάρχει, τελεία και παύλα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, η κ. Μπακογιάννη μιλώντας για τη συγκέντρωση με σύνθημα «Παραιτηθείτε», τόνισε ότι «θα ήθελα πάρα πολύ να πάω για να φωνάξω με όλη τη δύναμη της φωνής μου «φύγετε, έχετε καταστρέψει και τα λίγα πράγματα που επιβίωσαν εν μέσω κρίσης, φορτώσατε 9,5 δισ. στον λαό βερεσέ»».

«Έτσι εύχομαι ένα πραγματικό κίνημα να βρει την έκφρασή του στις διαδηλώσεις και να καταλάβει αυτή η κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει η λογική όσες διαδηλώσεις μας βοηθάνε είναι καλές και όσες όχι τις ονομάζουμε διαδηλώσεις παμπλουτήδηδων» υπογράμμισε.

Σε σχέση με το «αν ήρθε η ώρα να πει και η ΝΔ στην κυβέρνηση «φύγετε»», η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως «κάθε μέρα που περνά το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι δυσβάσταχτο».

Τέλος, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι «οι Αλβανοί έχουν μπει σε λογική σωβινιστική και επιθετική, κάτι που δεν βοηθάει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας».

 Σχόλια