Μπλεξίματα για την Τζούλια: Πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή

Μπλεξίματα για την Τζούλια: Πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή

Στο στόχαστρο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ μπήκε η αισθησιακή ταινία, παραγωγής Δημήτρη Σειρηνάκη, που είχε γυρίσει η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον Γάλλο πορνοστάρ, Ίαν Σκοτ.

Η Τζούλια φέρεται να μην έχει δηλώσει την αμοιβή της από την ταινία και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, όπως επίσης και η εταιρείας παραγωγής. Αρχικά είχαν δηλώσει πως ήταν sex tape της Τζούλιας Αλεξανδράτου το οποίο διέρρευσε, ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η ίδια τόνισε πως πρόκειται για προσωπικές της στιγμές αλλά ο Δημήτρης Σειρηνάκης προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την πρωταγωνίστρια της ταινίας ύψους 150.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Espresso», η υπόθεση εκδικάστηκε τη Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την κατηγορούμενη να μην παρευρίσκεται στην αίθουσα και να εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της σύμφωνα με τον οποίο δεν υπήρξε φοροδιαφυγή.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν πως η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την αμοιβή της και πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν καθ΄όλα νόμιμος, ενώ ο ίδιος παρευρέθηκε ως μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, με την Τζούλια να δηλώνει στην εφημερίδα ικανοποιημένη που τελείωσε αυτή η περιπέτεια.Σχόλια