Μπλόκα σε ολόκληρη τη χώρα -Κλειστά τα Τέμπη για 24 ώρες

Μπλόκα σε ολόκληρη τη χώρα -Κλειστά τα Τέμπη για 24 ώρες

Στο κλείσιμο των Τεμπών για 24 ώρες αναμένεται  να προχωρήσουν οι αγρότες , μένοντας αμετακίνητοι σε ότι αφορά το φλέγον θέμα του ασφαλιστικού.

Έτσι λοιπόν από τις 12:00 και για 24 ώρες τα Τέμπη θα παραμείνουν κλειστά, ενώ και οι παράδρομο θα κλείσουν για λίγες ώρες, κόβοντας την Ελλάδα στα δύο.

Σε νέα συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι αγρότες αναμένεται να λάβουν νέα απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Ο δρόμος θα κλείσει και στην Αγιά και μπλόκα θα στηθούν και σε παράδρομους στην ευρύτερη περιοχή.

Στα μπλόκα που έχουν στήσει οι αγρότες σε βασικούς κόμβους, οι οποίοι παραμένουν επ’ αόριστον κλειστοί, όπως στα Κερδύλλια, την Κομοτηνή και τη Χρυσούπολη, αναμένεται να κλείσουν και οι παράδρομοι, από τις 12:00 το μεσημέρι και για 24 ώρες.

Στο Κάστρο Βοιωτίας οι αγρότες θα κλείσουν το δρόμο από τις 08:00 έως τις 17:00, ωστόσο, θα μείνουν ανοιχτοί οι παράδρομοι.

Κλειστοί αναμένεται να μείνουν ο δρόμος και οι παράδρομοι στο μπλόκο του Ισθμού, από τις 10:00 και για 24 ώρες, ενώ στο μπλόκο του Αιγίου ο δρόμος κλείνει κάθε βράδυ από τις 18:00 έως τις 22:00 και τις ίδιες ώρες και στην Πατρών – Πύργου.

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και οι οδηγοί που σκοπεύουν να κινηθούν προς την Ήπειρο, όπου ήδη είναι κλειστός ο δρόμος Ρίου – Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Κεφαλόβρυσου και θα παραμείνει κλειστός έως τις 12:00 το μεσημέρι.Σχόλια