Χ.Θεοχάρης: Συρραφή από ρουσφέτια το παράλληλο πρόγραμμα

Χ.Θεοχάρης: Συρραφή από ρουσφέτια το παράλληλο πρόγραμμα

«Συρραφή από διάφορα ρουσφέτια» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης το «παράλληλο πρόγραμμα» της κυβέρνησης, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM και στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση», με τον Κώστα Μπλιάτκα.

«Δε βλέπω ποιον ανακουφίζει αυτό το νομοσχέδιο», είπε ο κ. Θεοχάρης, αναφέροντας ως παράδειγμα «ρουσφετιού» ρύθμιση που, όπως είπε, προβλέπει ότι «για τους γιατρούς που θα είναι στα νησιά, θα πενταπλασιάζεται ο χρόνος, τον οποίο μένουν, δηλαδή θα θεωρείται ότι με πέντε χρόνια θα έχουν 25 χρόνια προϋπηρεσία στο ΕΣΥ».

Σε ό,τι αφορά την αναβολή της συζήτησης για το «παράλληλο πρόγραμμα» ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν προέβαλε κανενός είδους αντίσταση στους δανειστές της, αλλά ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά τους να έλθει με τη νέα χρονιά το νομοσχέδιο, ώστε να κοστολογηθεί καλύτερα. «Όταν η αντιπολίτευση ζήτησε να δει το κόστος και πώς είναι κοστολογημένο η κυβέρνηση αρνήθηκε να το κάνει, μόλις, όμως, αυτό ζητήθηκε από το εξωτερικό είναι προφανές ότι υπέκυψε χωρίς κανέναν ενδοιασμό», σημείωσε.

 

Σχόλια