ΧΑΛΚΙΔΑ: Οδηγός του ΕΚΑΒ επιτέθηκε σε επιχειρηματία και τον τραυμάτισε (ΦΩΤΟ)

ΧΑΛΚΙΔΑ: Οδηγός του ΕΚΑΒ επιτέθηκε σε επιχειρηματία και τον τραυμάτισε (ΦΩΤΟ)

Στο Νοσοκομείο κατέληξε επιχειρηματίας της Χαλκίδας μετά από επίθεση που δέχτηκε όπως ο ίδιος καταγγέλει αποκλειστικά στο eviakosmos.gr απο  οδηγό του ΕΚΑΒ Χαλκίδας, ο οποίος του προκάλεσε κάταγμα στα 2 του δάχτυλα στο δεξί του χέρι.

Το περιστατικό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.grσυνέβη στις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Ιωαννίδου και συγκεκριμένα στο παρκάκι έξω από το κτίριο που στεγάζεται το ΕΚΑΒ στην Χαλκίδα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο επιχειρηματίας Γ.Κ. την ώρα που εκείνος έκανε βόλτα το σκύλο του ράτσας πομεράνιαν του επιτέθηκε αρχικά φραστικά ο οδηγός του ΕΚΑΒ Χαλκίδας Ε.Κ κάνοντας του παρατήρηση γιατί πηγαίνει στην περιοχή το σκύλο να κάνει την ανάγκη του. Ο επιχειρηματίας τον ρώτησε γιατί τον ενοχλεί το δικό του το σκυλί και όχι τα υπόλοιπα και μάλιστα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην πόλη.

Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του οδηγού του ΕΚΑΒ ο οποίος με μία κίνηση και με όσα αναφέρει και στη μήνυση του ο επιχειρηματίας, προσπάθησε να του πάρει αρχικά το σκυλί αμφισβητώντας ότι το σκυλάκι του ανήκει. «Άσε το σκυλί κωλόγερε, είναι δικό σου; Θα σου δείξω εγώ τι θα πάθεις… θα σε καταστρέψω» καταγγέλλει ο επιχειρηματίας στο eviakosmos.gr, ότι του είπε ο οδηγός του ΕΚΑΒ.

Στην προσπάθεια του να αντισταθεί ο 75χρονος επιχειρηματίας, ο οδηγός του ΕΚΑΒ του έσφιξε τόσο πολύ το δεξί του χέρι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα στα 2 δάχτυλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό εξελίχτηκε μπροστά στα μάτια και άλλων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο επιχειρηματίας ο ίδιος καλούσε σε συνέχεια σε βοήθεια και κανείς δεν βγήκε να τον βοηθήσει ενώ μετά δυσκολίας από τους πόνους κατάφερε να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση προκειμένου να τον βοηθήσουν οι δικοί του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο οδηγός του ΕΚΑΒ σύμφωνα με τον επιχειρηματία, προσφέρθηκε να τον πάει ο ίδιος στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες κάτι που αρνήθηκε φοβούμενος από τη συμπεριφορά του. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο από οικεία του πρόσωπα όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στα δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.

Εν συνεχεία, ο επιχειρηματίας το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Ο οδηγός του ΕΚΑΒ αν και αναζητείτο από τις αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου δε συνελήφθη, ενώ η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το eviakosmos.gr επικοινώνησε με τον οδηγό του ΕΚΑΒ ο οποίος έκανε λόγο για ένα ατυχές περιστατικό. «Δεν είχα πρόθεση να τσακωθώ με κανέναν. Του είχα κάνει σύσταση επανειλημμένως να μην φέρνει το σκυλί να κάνει την ανάγκη του στο παρκάκι. Ήταν εριστική η συμπεριφορά του αυτή τη φορά γι αυτό προσπάθησα να του τραβήξω το σκυλί. Για να δώσει προσοχή σε αυτά που του λέω» είπε αποκλειστικά στο eviakosmos.grο οδηγός του ΕΚΑΒ και συνέχισε: «Δεν του έσφιξα το χέρι. Είχε δεμένο το λουρί του σκύλου στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού και όπως το τράβηξα, προφανώς τραυματίστηκε. Μάλιστα προθυμοποιήθηκα  να τον πάω εγώ στο Νοσοκομείο αλλά δεν δέχτηκε». Ο οδηγός του ΕΚΑΒ αρνείται ότι έβρισε τον επιχειρηματία και δηλώνει μετανιωμένος για το ατυχές όπως χαρακτηρίζει περιστατικό.

Σχήμα οξύμωρο για την κοινωνία. Άνθρωποι που καλούνται καθημερινά να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να σώσουν ανθρώπινες ζωές, να πρωταγωνιστούν σε τέτοιου είδους περιστατικά και μάλιστα …για ασήμαντη αφορμή.Σχόλια