Χαμόγελα για τη Βίκυ Σταμάτη μετά από 3 χρόνια – Πώς περνάει την πρώτη ημέρα μετά την αποφυλάκισή της (φωτό)

Χαμόγελα για τη Βίκυ Σταμάτη μετά από 3 χρόνια – Πώς περνάει την πρώτη ημέρα μετά την αποφυλάκισή της (φωτό)

Μετά από τρία χρόνια η Βίκυ Σταμάτη κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που επιζητούσε με τόσο πάθος όλο τον προηγούμενο καιρό, να βρεθεί δηλαδή και πάλι κοντά στο παιδί της και να περάσει χρόνο μαζί του.

Από εχθές που η κ. Σταμάτη απέκτησε την πολυπόθητη ελευθερία της, βρίσκεται στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι, και δεν έχει δεχθεί πολλές επισκέψεις.

1

Συγκεκριμένα, εκτός από τους δικηγόρους της, μόνο ένας φίλος, όπως ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους, πέρασε το κατώφλι του διαμερίσματος στο Χαλάνδρι σήμερα το πρωί.

2

Παράλληλα σήμερα, λίγο μετά τις 10 το πρωί, η Βίκυ Σταμάτη βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της οδού Άτλαντος 3, που η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει δηλώσει ως μόνιμη κατοικία μετά την αποφυλάκισή της.

3

Φορώντας μια μαύρη φόρμα και μια μαύρη μπλούζα, η Βίκυ Σταμάτη εμφανίζεται μετά από καιρό χαμογελαστή, με τον γιο της να στέκεται δίπλα της κάθε λεπτό.

4

Απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους που βρίσκονται κάτω από την οικία περιμένοντας κάποια δήλωσή της, η κ. Σταμάτη τους ευχαρίστησε για όλα όσα έκαναν το τελευταίο διάστημα, και τους παρακάλεσε να της αφήσουν το περιθώριο να βρει, όπως είπε, την ψυχική της ηρεμία.

5

6

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι κάνει ο γιος της, εκείνη αυτόματα τον πήρε αγκαλιά, και τους χάιδεψε το κεφάλι.

7

Λίγα λεπτά αργότερα, η κ. Σταμάτη επέστρεψε στο εσωτερικό του διαμερίσματος μαζί με το παιδί.

8Σχόλια