Χαμογελαστός ο Κιμ Γιονγκ Ουν, φωτογραφίζεται στους αγρούς (φωτό)

Χαμογελαστός ο Κιμ Γιονγκ Ουν, φωτογραφίζεται στους αγρούς (φωτό)

Χαμογελαστός και ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη σε αγρούς και φάρμα στην Πιονγιάνγκ.

0

Ανανεωμένος και με ψάθινο καπέλο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίζεται να επιτηρεί καλλιέργειες σιτηρών, ενώ φωτογραφίζεται χαμογελαστός.

2

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι τον περασμένο μήνα ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε φάρμας που εκτρέφει χελώνες και αστακούς του γλυκού νερού, στα ανοιχτά της πρωτεύουσας Πιονγιάνγκ.

1

Όπως σημειώνουν ξένα μέσα, ο Κιμ είχε διαπιστώσει τότε σοβαρές ελλείψεις και είχε δηλώσει ότι οι εργαζόμενοι δεν έδωσαν την προσοχή που έπρεπε σε παλαιότερες μελέτες περί εκτροφής που μάλιστα είχε κάνει ο δικός του πατέρας, με αποτέλεσμα να μην «παρέχονται στους ανθρώπους νόστιμες και θρεπτικές χελώνες που είναι ευρέως γνωστό ως ένα πολύτιμο τονωτικό από τους παλιούς χρόνους».

3

Μάλιστα, σύμφωνα με το CNN, ο Κιμ είπε ότι «οι εργαζόμενοι απέτυχαν να βάλουν βαθιά στο μυαλό τους, τους άθλους της ηγεσίας, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να εκτελέσουν το ρόλο τους στην παραγωγή».

4Σχόλια