Χαμός με σειρά στο BBC- Η ένώση τηλεθεατών τη χαρακτηρίζει «πορνογραφική» και ζητά την απόσυρση της

Χαμός με σειρά στο BBC- Η ένώση τηλεθεατών τη χαρακτηρίζει «πορνογραφική» και ζητά την απόσυρση της

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα τηλεοπτική σειρά της δημόσιας βρετανικής τηλεόρασης, με τίτλο «Βερσαλλίες»  πριν καν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, καθώς ενώσεις τηλεθεατών την χαρακτηρίζουν πορνογραφική και ακατάλληλη.

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο οι θεατές, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαφημιστεί από την εταιρία παραγωγής, θα παρακολουθήσουν σεξ ανάμεσα σε άνδρες, έναν πρίγκιπα τραβεστί και μια βασίλισσα με …αδυναμία στους νάνους. Συντηρητικοί Βρετανοί ζητούν την απόσυρση της σειράς, ενώ εκπρόσωπος αντίπαλης εταιρίας παραγωγής λέει πως «το να ντύνεις την πορνογραφία με γραβάτα και κολάν δεν την μετατρέπει σε κουλτούρα».

 

Το νο σίριαλ του BBC, μας μεταφέρει στο Παρίσι του 18ου αιώνα, όταν στο θρόνο βρισκόταν ο Λουδοβίκος ο 14ος της Γαλλίας, γνωστός και ως βασιλιάς Ήλιος. Η σειρά που είναι γαλλική παραγωγή, δείχνει την παρακμιακή και ακόλαστη ζωή της βασιλικής οικογένειας.

Η παραγωγή που έχει κοστίσει περίπου 26 εκατ. ευρώ, αποδίδει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την καθημερινή ζωή με φαντασμαγορικές δεξιώσεις και χορούς, στις Βερσαλλίες , το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο παλάτι της Ευρώπης.

 Σχόλια