Χαμός με τις φωτογραφίες του Τσίπρα από τις καλοκαιρινές του διακοπές σε θαλαμηγό!

Χαμός με τις φωτογραφίες του Τσίπρα από τις καλοκαιρινές του διακοπές σε θαλαμηγό!

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό και στην πρύμνη θαλαμηγού και προέρχονται από τις περσινές καλοκαιρινές του διακοπές, φιλοξενούμενος της οικογένειας Περικλή Παναγόπουλου, κάνουν το γύρο του διαδικτύου εδώ και 24 ώρες, μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε.

Η σύζυγος του αποθανόντος Περικλή Παναγόπουλου, Κατερίνα Παναγοπούλου, παραδέχθηκε – μετά το σάλο που δημιουργήθηκε – πως ο πρωθυπουργός όντως έκανε διακοπές στο σκάφος της οικογένειάς της.

Μέχρι στιγμής είναι ήδη καταγεγραμμένη η σφοδρή αντίδραση των πολιτών, ιδίως στο Twitter, που βλέπουν τον πρωθυπουργό της χώρας να συναναστρέφεται με την ελίτ και μάλιστα στα κρυφά, ελαχιστοποιώντας για μία ακόμη φορά τα … χιλιοστά του ηθικού αναστήματος που έχουν απομείνει στον ίδιο και στην παράταξή του. Η ίδια η Κατερίνα Παναγοπούλου ισχυρίστηκε πως η ηθική της οικογένειάς της είναι τέτοια που η λέξη ελίτ δεν μπορεί να την λεκιάσει.
Ένας ακόμα λόγος που προκαλεί την οργή των πολιτών είναι το γεγονός πως, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, οι φωτογραφίες απεικονίζουν τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα τέσσερις μόλις βδομάδες μετά την καταστροφή και την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι.

 


Σχόλια