Χαμός με το το βίντεο της ΝΔ για την «αξιοπιστία» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Χαμός με το το βίντεο της ΝΔ για την «αξιοπιστία» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την καθυστέρηση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, η Νέα Δημοκρατία ανήρτησε στη σελίδα της στο facebook ένα βίντεο με τις προβλέψεις του πρωθυπουργού και υπουργών για τη συμφωνία.

«Δείτε το video μέχρι τέλους για να ξέρετε που οδηγεί η σημερινή «διαπραγμάτευση» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε το βίντεο.

Δείτε το video μέχρι τέλους για να ξέρετε που οδηγεί η σημερινή "διαπραγμάτευση" των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Posted by ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ on Donnerstag, 16. Februar 2017

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην κρισιμότερη φάση της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η ΝΔ επέλεξε, αντί απαντήσεων, να αναρτήσει βίντεο- κοπτοραπτική με δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης. Δεν φτάνει που υπονομεύει τη διαπραγμάτευση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας, έχει το θράσος να κάνει και βίντεο, ως άλλη μια απόδειξη του πολιτικού της εξευτελισμού.

 Τι είναι, όμως, αυτό που λείπει από το βίντεο της ΝΔ;  Φυσικά, αυτό που δεν τολμάει να εκστομίσει μπροστά στον ελληνικό λαό: τη θέση της αναφορικά με την αξιολόγηση.

 Θα μας διαφωτίσει, επιτέλους, το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη για τη θέση του σχετικά με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ; Θα μας πει αν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας; Ή θα πάει στον κ. Σόιμπλε να κάνει καμιά παρουσίαση πίσω από κλειστές πόρτες

Σχόλια