Χαμός στη Βουλή με Πολάκη – Άδωνι : Θα πας φυλακή – BINTEO

Χαμός στη Βουλή με Πολάκη – Άδωνι : Θα πας φυλακή – BINTEO

Ένταση και σκληρές εκφράσεις σημειώθηκαν στη χθεσινή συζήτηση της Ολομέλειας με τον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, να ανταλλάζουν «βαριές» κουβέντες θυμίζοντας στιγμές «σκληρού ροκ» το Κοινοβούλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγεία, είπε: να «ζήσει όσο προλαβαίνει την ελευθερία του», «ότι έχει διαπράξει κακούργημα» και ότι «θα πάει φυλακή», για να του απαντήσει με τη σειρά του ο κ. Πολάκης ότι «κακούργημα έκαναν αυτοί που την περίοδο ο 2012-14 επέτρεψαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ να σπαταλήσει 3,5 εκατ. ευρώ μαύρο χρήμα».
Ο κ. Γεωργιάδης του απάντησε ότι «Αν αυτό για τα Δ.Σ το λέτε λεβέντικα κι όχι ως συνήθως μάγκικα και μετά να κρύβεστε να ζητήσετε εξηγήσεις από τον Κουρουμπλή. Δεν ξέρετε τι λέτε».
Από την μεριά του ο κ. Πολάκης συνέχισε την διένεξη που άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου υποστηρίζοντας ότι, «το μαύρο σύστημα που χτίσατε επί 30 χρόνια θα το αλλάξουμε» και ότι «αν με προκαλέσετε και άλλο, θα πω και άλλα ονόματα».Σχόλια