Χαμός στη Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον Καμμένο

Χαμός στη Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον Καμμένο

Επεισόδιο, αυτή τη φορά σε βάρος της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων προκάλεσε η Χρυσή Αυγή στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η αποπομπή των βουλευτών της από τη συνεδρίαση. Η συνεδρίαση διεκόπη, ακούστηκαν ύβρεις, ενώ κλήθηκε και ο φρούραρχος.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τη συνεδρίαση, άρχισαν να αποκαλούν τον υπουργό  προδότη, ενώ επιδόθηκαν και σε ένα παραλήρημα χυδαιότητας εναντίον των προσφύγων και των μεταναστών.

Τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν από τους βουλευτές να φύγουν από τη συνεδρίαση, όμως εκείνοι συνέχισαν με προκλητικό τρόπο και απίστευτες βρισιές να επιτίθενται στον υπουργό και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που ενημέρωναν για το προσφυγικό και άλλα θέματα.

FullSizeRender (003).jpg

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της επιτροπής να καλέσει τον φρούραρχο για να αποβάλει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα της Γερουσίας και σύμφωνα με το άρθρο 81 του κανονισμού, τους επιδόθηκε γραπτώς ψήφισμα για την αποβολή τους.Σχόλια