Χανιά: «Ξύπνησε» από το κώμα ο 24χρονος που πυροβολήθηκε σε καφετέρια

Χανιά: «Ξύπνησε» από το κώμα ο 24χρονος που πυροβολήθηκε σε καφετέρια

«Ξύπνησε» από το… κώμα ο 24χρονος Χανιώτης ο οποίος πυροβολήθηκε από τον 25χρονο συγχωριανό του που ήθελε να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο 24χρονος, μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Νευροχειρουργική Κλινική με τους γιατρούς να δηλώνουν μία συγκρατημένη αισιοδοξία.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή. Έχει ήδη αποσωληνωθεί και αντιδρά πολύ καλά στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος, καθώς έχει οπτική επαφή», επεσήμανε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιάννης Μανούσακας.

Ο άτυχος νέος είχε δεχθεί τέσσερις από τις πέντε σφαίρες, οι οποίες τον «βρήκαν» σε θώρακα, λαιμό, κεφάλι και πόδι με τις δύο να του έχουν προκαλέσει ζημιά σε ζωτικά όργανα. Την σοβαρότερη βλάβη προκάλεσε η σφαίρα στον θώρακα, που φαίνεται ότι έχει χτυπήσει τη σπονδυλική στήλη.

Αυτή την ώρα, μόνο μία σφαίρα βρίσκεται στο σώμα του 24χρονου και συγκεκριμένα πίσω από τον τράχηλο.

«Οι περισσότερες σφαίρες έχουν αφαιρεθεί με επιτυχία από το σώμα του 24χρονου. Μένει μόνο μία, η οποία βρίσκεται πίσω από τον τράχηλο, αλλά ευτυχώς δεν έχει πειράξει ζωτικά σημεία. Αυτή την ώρα περιμένουμε να σταθεροποιηθεί ακόμα πιο πολύ η υγεία του ασθενούς προκειμένου να προχωρήσει και το δεύτερο χειρουργείο», επεσήμανε ο κ. Μανούσακας.

Την ίδια στιγμή, ο 25χρονος δράστης πήρε τον δρόμο για τη φυλακή. Μετά από την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκισή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό.

Πηγή: cretapost.grΣχόλια