Χαραλαμπίδου: Θα άνοιγα το φάκελο με τα «πόθεν έσχες», προεκλογικά…αν ήθελα να εκμεταλλευτώ το θέμα

Χαραλαμπίδου: Θα άνοιγα το φάκελο με τα «πόθεν έσχες», προεκλογικά…αν ήθελα να εκμεταλλευτώ το θέμα

Κατηγορηματική πως αν η ίδια ήθελε να εκμεταλλευτεί την υπόθεση, θα μπορούσε να ανοίξει τον φάκελο με τα προβληματικά «πόθεν έσχες» προεκλογικά εμφανίστηκε η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Μιλώντας στον Βήμα FM, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν έχω δει τα πόθεν έσχες αυτών των ανθρώπων. Δεν θέλησα επειδή ήμασταν σε προεκλογική περίοδο να ανοίξω το φάκελο και δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι τυπικό ή ουσιαστικότερο».

Όπως είπε, «αυτό που εγώ έχω εντοπίσει είναι ότι πρέπει σε αυτά τα πόθεν έσχες να διερευνηθούν. Αν η επιτροπή κρίνει ότι είναι ικανοποιητικές (σ.σ. οι εξηγήσεις)  θα κλείσουν (σ.σ. οι υποθέσεις)».

Επίσης, είπε ότι ο νέος πρόεδρος της επιτροπής έχει ενημερωθεί από την υπηρεσία για όλες τις εκκρεμότητες , προσθέτοντας ότι δική της υποχρέωση είναι όταν συνεδριάσει η επιτροπή, να παραστεί και να κάνει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.

Η κυρία Χαραλαμπίδου, δεν παρέλειψε τέλος, να ξεκαθαρίσει ότι «ούτε η Λαϊκή Ενότητα ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα έκαναν κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα στους συντρόφους που πορευτήκαμε  μαζί τόσα χρόνια» και τόνισε ότι «αν ήθελα πολιτικά να εκμεταλλευτώ όλο αυτό θα το έκανα στην προεκλογική περίοδο».Σχόλια