Χάρης Θεοχάρης: Η απάντηση του προς το Ποτάμι

Χάρης Θεοχάρης: Η απάντηση του προς το Ποτάμι

Μέσω κύκλων του επέλεξε ο Χάρης Θεοχάρης να απαντήσει στις αιτιάσεις του Ποταμιού στο γιατί δεν επιστρέφει την έδρα του.

«Κατ’ αρχάς ευχαριστούμε το Ποτάμι για τη διαφήμιση που μας κάνει μια μέρα πριν την εκδήλωση στο Ίδρυμα Κακογιάννης» έλεγαν σκωπτικά κύκλοι του ανεξάρτητου βουλευτή.

Υπενθύμιζαν ακόμη ότι «ο κ. Θεοχάρης όταν αποχώρησε, κατηγόρησε το Ποτάμι για διγλωσσία. Τι συνέβη στη Σεβαστουπόλεως; Στέρεψαν από φαντασία; Κατηγορούν τον Χάρη Θεοχάρη για αυτά που εκείνος πρώτος κατήγγειλε την ηγεσία του Ποταμιού;».

Αναρωτιούνται επίσης πώς ο επικεφαλής του Ποταμιού «είχε ως τον Φεβρουάριο του 2016  κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο έναν διπρόσωπο βουλευτή που δεν εξέφραζε την πολιτική του Κινήματος».

Σε ότι αφορά στην έδρα, οι κύκλοι Θεοχάρη έλεγαν: «Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου δεν συνέβη κάποια ανατροπή υπέρ του κ. Θεοχάρη. Τηρήθηκε απλώς η σειρά προτίμησης που είχαν δείξει οι ψηφοφόροι του Ιανουαρίου. Δεν άλλαξε εκλογική περιφέρεια  μπροστά στο φόβο της μη εκλογής…». Και κατέληγαν με συστάσεις προς την Σεβαστουπόλεως: «Ψυχραιμία…και καλή τύχη!».

 

Διαβάστε επίσης:

Χ. Θεοχάρης: Έξι χρόνια σκίζουν μνημόνια οι έμποροι ελπίδαςΣχόλια