Χατζηδάκης: Πάμε σε σύγκρουση. Αυτό κατάλαβα από τις δηλώσεις Τσίπρα

Χατζηδάκης: Πάμε σε σύγκρουση. Αυτό κατάλαβα από τις δηλώσεις Τσίπρα

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συγκρουστεί με τους εταίρους έκανε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. «Πάμε για σύγκρουση, αυτό καταλαβαίνω από τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Ελλάδα μου θυμίζει άλτη, ο οποίος έχει αποτύχει σε δύο προσπάθειες και στην τρίτη βάζει τον πήχη πιο ψηλά. Ο λαός ζήτησε διαπραγμάτευση, δεν ζήτησε ούτε σύγκρουση, ούτε Βαλκανοποίηση της χώρας ούτε έξοδο από το ευρώ».

«Ευχόμαστε να πετύχει η κυβέρνηση. Αν περικόψει και εξαφανίσει το χρέος θα πανηγυρίσουμε μαζί της στο Σύνταγμα γιατί εδώ είμαστε εμείς και οι οικογένειες μας», διευκρίνισε ο τέως υπουργός.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, «αν εξαιρέσετε δυο εκλάμψεις της κυβέρνησης όπως ότι το 70% του μνημονίου είναι σωστό που το πήραν πίσω, και την πρόσκληση στον ΟΟΣΑ για συνεργασία, που με είχαν λιθοβολήσει για το θέμα αυτό και τον καλούν σήμερα ως σωτήρα, δεν βλέπω συμβιβασμό. Δεν μπορούμε με τις δηλώσεις Λαφαζάνη, που εκπροσωπεί το 30% του ΣΥΡΙΖΑ, να λέμε ότι θα υπάρξει συμφωνία».
Σχόλια