Χατζηνικολάου σε Πολάκη: Μόνο όσοι σε γλείφουν είναι καλοί;

Χατζηνικολάου σε Πολάκη: Μόνο όσοι σε γλείφουν είναι καλοί;

Απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο οποίος του επιτέθηκε, έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στον realfm.

Ο Νίκος Χατζηνικολάλου, που δέχθηκε τα πυρά του κ. Πολάκη είπε: «Με καθυβρίζει δεξιά και αριστερά. Η απάντηση μου είναι απλή, δεν πρόκειται να ασχοληθώ, δεν θέλω να του κλέψω από τον πολύτιμο χρόνο του. θέλω να έχει χρόνο να μαζέψει τα μεγάλα χάλια στον τομέα του».

Ο δημοσιογράφος, η εφημερίδα του οποίου δημοσίευσε πρόσφατα ρεπορτάζ για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: «Βρίζεται με τους δημοσιογράφους… έμαθα ότι επιτέθηκε και στον Γιώργο Αυτιά. Λέει γελοιότητες».

Μάλιστα απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Πολάκη ότι εργάζεται για την αριστερή παρένθεση είπε: «Εσύ εργάζεσαι για την αριστερή παρένθεση. Δημιουργώντας μαύρο χάλι στην υγεία θα κάνεις την κυβέρνηση παρένθεση. Δεν το καταλαβαίνεις;»

«Βρίζει ρεπόρτερ και διευθυντές εφημερίδων. Τέτοιο καβάλημα καλαμιού; Αναισθησία; Αλαζονεία. Κανείς δεν έδειξε τέτοια αλαζονεία» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Μόνο όσοι σας γλείφουν είναι καλοί»;

«Όλος ο κόσμος φοβάται να πλησιάσει δημόσιο νοσοκομείο. Άσε τις εξυπνάδες σε εμάς. Αλλού οι απειλές και οι εξυπνάδες» ανέφερε τέλος…Σχόλια