Χιούστον: Νεκρός ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο τραυματίζοντας 6 άτομα

Χιούστον: Νεκρός ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο τραυματίζοντας 6 άτομα

Νεκρός από πυρά αστυνομικών έπεσε ένας άντρας στο Χιούστον, ο οποίος νωρίτερα είχε ανοίξει πυρ κοντά σε εμπορικό κέντρο της περιοχής, τραυματίζοντας έξι ανθρώπους.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρίτσαρντ Μαν, τα περισσότερα από τα θύματα έχουν τραυματιστεί στα άκρα και μόνο δύο φέρουν σοβαρότερα τραύματα.

Την ίδια ώρα, ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο, δείχνει την ανταλλαγή πυρών και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να πλησιάσουν τον ύποπτο, καλυπτόμενοι πίσω από τοίχο.

Στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου, στην ακριβή συνοικία Γουέστ Γιουνιβέρσιτι Πλέις, σπασμένα γυαλιά από τζάμια αυτοκινήτων έχουν σκορπιστεί παντού.

Όπως έγινε γνωστό, όλα τα θύματα βρίσκονταν μέσα στα αυτοκίνητά τους και πήγαιναν στις δουλειές τους όταν ο ύποπτος άνοιξε πυρ ρίχνοντας 20-30 σφαίρες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη, ενώ ομάδα πυροτεχνουργών της αστυνομίας εξετάζει ύποπτο όχημα που βρέθηκε στη συνοικία.Σχόλια