Χήρα του οδηγού του εκσκαφέα: «Ο άντρας μου ακόμα και όταν πέθανε δεν ανέφερε το όνομα του Μπεν»

Χήρα του οδηγού του εκσκαφέα: «Ο άντρας μου ακόμα και όταν πέθανε δεν ανέφερε το όνομα του Μπεν»

«Ο άντρας μου ήταν ένας καλός άνθρωπος. Δεν έχει σχέση με την εξαφάνιση του αγοριού» είπε η κυρία Βαρβάρα Μπάρκα

«Ο άντρας μου ήταν ένας καλός άνθρωπος. Δεν είχε καμία ανάμειξη με την εξαφάνιση του Μπεν». Αυτό ισχυρίστηκε στη «Sunday Mirror» η χήρα του Κωνσταντίνου Μπάρκα του οδηγού ενός εκσκαφέα, που εδώ και μερικές μέρες το όνομά του συνδέεται με το όνομα του μικρού αγοριού.

Μέχρι σήμερα η οικογένεια του Μπεν έψαχνε με κάθε μέσο και τρόπο έστω ένα σημάδι ζωής του παιδιού όμως πλέον οι ελπίδες να βρεθεί εν ζωή ο Μπεν φαίνεται να σβήνουν σιγά – σιγά.

Το παιδί ίσως έπεσε θύμα ενός τραγικού δυστυχήματος όταν συνεθλίβη από εκσκαφέα που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος πέρυσι πέθανε από καρκίνο. Αυτό φέρεται να υποστήριξε φίλος του θανόντος στην αστυνομία και αυτό που ψάχνει τώρα η αστυνομία είναι τον σκελετό του άτυχου αγοριού.

Η κυρία Βαρβάρα μιλώντας στην εφημερίδα παραδέχθηκε ότι οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα. «Ο σύζυγός μου ποτέ δεν μου είπε τι πραγματικά έγινε εκείνη την ημέρα. Δεν μου μίλησε ούτε μία φορά για τον Μπεν. Το μόνο που μου είχε πει είναι ότι είχε δει ένα αυτοκίνητο. Ακόμη κι όταν πέθαινε δεν ανέφερε το όνομα του Μπεν».Σχόλια