Χειροπέδες σε 38χρονο για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων

Χειροπέδες σε 38χρονο για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων

Σωρεία κλοπών και διαρρήξεων είχε διαπράξει 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Καρδίτσα.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε να κινείται πεζός στην πόλη και κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένας σάκος που περιείχε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τρεις φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα τρόφιμα, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από τρεις επαγγελματικούς χώρους.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ακόμη ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα ο δράστης διέρρηξε συνολικά 12 επαγγελματικούς χώρους, από το εσωτερικό των οποίων, αφαίρεσε μικρά χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη επτά επαγγελματικούς χώρους, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα.

Στην κατοχή του δράστη αλλά και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, των οποίων ερευνάται η προέλευση και η νόμιμη κατοχή τους, ζευγάρι γάντια, σκούφος και άλλα μικροαντικείμενα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του σε άλλα παρόμοια αδικήματα.Σχόλια