Χωρίς νερό οι κάτοικοι του (ΣΟΑ) Λιτόχωρου

Χωρίς νερό οι κάτοικοι του (ΣΟΑ) Λιτόχωρου

Το νερό, νεράκι έχουν πει οι κάτοικοι των Στρατιωτικών Οικημάτων στο Λιτόχωρο που από την Παρασκευή το βράδυ έχει κοπεί η παροχή νερού σε  δυο πολυκατοικίες.

Χωρίς ύδρευση βρίσκονται τα Στρατιωτικά Οικήματα στέγασης Αξκων και Υπξκων (ΣΟΑ) Λιτόχωρου, αφήνοντας στο έλεος του Θεού γύρω στις 26 οικογένειες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξυπηρετήσουν πάσης φύσεως καθημερινές ανάγκες.

Σε επικοινωνία του eReportaz με κάτοικο των εν λόγω  κατοικιών μας ενημέρωσε πως τους ήρθε μια ανυπόγραφη ειδοποίηση που ανέφερε την διακοπή του νερού, χωρίς όμως να αναγράφονται περισσότερες πληροφορίες. Όσο για την αιτία που προκάλεσε την κατάσταση αυτή , όπως ανέφερε ο υδραυλικός του στρατοπέδου, οφείλεται στο βάψιμο των δεξαμενών.

Εις μάτην οι κάτοικοι προσπάθησαν όλες αυτές τις ημέρες να βρουν λύση στο πρόβλημα τους καθώς ουδείς γνώριζε ποιος κρύβεται πίσω από την ενέργεια αυτή. Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έλαβαν σήμερα οι κάτοικοι των δυο πολυκατοικιών, την  Τετάρτης αναμένεται να επανέλθει η παροχή νερού, ύστερα από πέντε ημέρες ταλαιπωρίας και κρύου, αφού ούτε τα καλοριφέρ δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν.Σχόλια