Χωρισμός-σοκ πρωτοκλασάτου πολιτικού

Χωρισμός-σοκ πρωτοκλασάτου πολιτικού

Στα… πατώματα είναι εδώ και λίγες ημέρες η κυρία πρωτοκλασάτου πολιτικού στελέχους η οποία δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο «σύντροφος» της ζωής της την εγκατέλειψε για τα μάτια μιας 40αρας. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα πολιτικά στέκια της πρωτεύουσας και όχι μόνο καθώς το πολύ γνωστό στέλεχος έχει εγκαταλείψει εδώ και μερικές μέρες την οικογενειακή εστία (στα βόρεια προάστια της Αθήνας) και συγκατοικεί πλέον με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η γνωριμία του με τον καινούργιο του έρωτα χρονολογείται εδώ και ένα χρόνο περίπου στην Σκιάθο όπου είχε καταλύσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πολύ γρήγορα ήρθαν κοντά, λόγω κυρίως των κοινών δραστηριοτήτων. Στην αρχή η σχέση κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό. Από την περασμένη άνοιξη όμως η σύζυγος του πολιτικού αντιλήφθηκε την παράνομη σχέση του. Τότε υπήρξε η πρώτη προστριβή και η προσωρινή αποχώρηση του σημαίνοντος στελέχους από το σπίτι. 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ereportaz.gr η οριστική «ρήξη» ήλθε πριν από λίγες ημέρες ενώ οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου είναι θέμα χρόνου. Σχόλια