«Χρυσές» είχε κάνει τις ερωμένες του ο Μπερλουσκόνι: Τα «δώρα» ξεκινούσαν από… μερικές χιλιάδες ευρώ & έφταναν μέχρι και μία βίλα!

«Χρυσές» είχε κάνει τις ερωμένες του ο Μπερλουσκόνι: Τα «δώρα» ξεκινούσαν από… μερικές χιλιάδες ευρώ & έφταναν μέχρι και μία βίλα!

Μία βίλα αξίας ενός εκατ. ευρώ, ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μιλάνο, κοσμήματα, χρηματικά ποσά, και πολλά ακόμα, είναι μόλις… μερικά από τα δώρα που χάρισε στην 37χρονη Μπάρμπαρα Γκουέρα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ως αντάλλαγμα για τις «υπηρεσίες» της.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, το μοντέλο από το Κόμο της Ιταλίας συμμετείχε ενεργά στα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» του πρώην Καβαλιέρε προσφέροντας απλόχερα στιγμές πάθους στον επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς και τους φίλους του.

Barbara-Guerra-(6)

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εισαγγελέα Εουτζένια Ποντασούλια, ο Μπερλουσκόνι συνήθιζε να εκφράζει την γενναιοδωρία του στις νεαρές γυναίκες που σύχναζαν στις βίλες του, αγοράζοντας τους διαμερίσματα, προσφέροντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά, και εξασφαλίζοντάς τους μία θέση σε τηλεοπτικά σόου σε σταθμούς ιδιοκτησίας του. Ανάμεσα σε αυτές και η Γκουέρα, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από τις γυμνές φωτογραφίσεις της, αλλά και τη συμμετοχή της σε ριάλιτι παιχνίδι.

Barbara-Guerra-(10)

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κυρία είχε επισκεφθεί και την εξοχική κατοικία του Μπερλουσκόνι, βίλα Τσερτόζα στην Σαρδηνία, από όπου αναρτούσε φωτογραφίες της στην πισίνα. Βέβαια, η ίδια όταν είχε κληθεί να καταθέσει για την πολύκροτη υπόθεση «Ρούμπι-γκειτ», έκανε λόγο για «χαρούμενα δείπνα» επιλέγοντας να σιωπήσει για την πραγματική διάσταση των «μπούνγκα-μπούνγκα».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους εισαγγελείς αν γνώριζε ότι στις βίλες του Μπερλουσκόνι πραγματοποιούνταν όργια, εκείνη δήλωνε «σοκαρισμένη» και απέδωσε τα δώρα που δεχόταν από τον πρώην πρωθυπουργό στη γενναιοδωρία του.

Barbara-Guerra-(11)

Φυσικά, η Γκουέρα δεν είναι η μοναδική γυναίκα που επωφελήθηκε από τον επικεφαλής της Φόρτσα Ιτάλια, καθώς, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, πέρα από την 37χρονη, και η Ιοάνα Βίσαν, είχε συμμετάσχει στις γιορτές ή «κομψά δείπνα» όπως τα χαρακτήριζε ο πρώην πρωθυπουργός, αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη.

Η εισαγγελέας Ποντασούλια ανέφερε ότι ο Μπερλουσκόνι φρόντιζε να καλύπτει τα έξοδα της Βίσαν, αλλά και να πληρώνει το ενοίκιο στο διαμέρισμά της, καθώς και τους λογαριασμούς τηλεφώνου. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε αναθέσει στην πρώην οδοντοτεχνίτριά του Νικόλ Μινέτι, και τον λογιστή Τζουζέπε Σπινέλι αυτές τις υποχρεώσεις.

«Επομένως, η Βίσαν και η Γκουέρα για να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τον Μπερλουσκόνι πληρώνονταν από τον Μπερλουσκόνι και τον Τζανπάολο Ταραντίνι, που συνήθως έδινε στα κορίτσια 1.000 ευρώ για κάθε επαφή», δήλωσε η εισαγγελέας.

Guerra3

Υπενθυμίζεται πως ο Ταραντίνι είχε φροντίσει να… στρατολογήσει τουλάχιστον 26 γυναίκες για να περάσουν μία βραδιά συντροφιά με τον Μπερλουσκόνι το 2008 και το 2009. Ο «εγκάρδιος» φίλος του Καβαλιέρε, Τζανπάολο Ταραντίνι ο οποίος προωθούσε καλλονές στην αγκαλιά του, αποκάλυψε τα προσωπικά στοιχεία όλων όσων πέρασαν την πόρτα της Βίλας Τσερτόζα, στην εισαγγελία του Μπάρι.

Εξηγώντας τις κινήσεις του, η εισαγγελέας Ποντασούλια σημειώνει ότι ο Ταραντίνι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να ικανοποιεί τον Μπερλουσκόνι καθώς φιλοδοξούσε να θέσει υποψηφιότητα με την Φόρτσα Ιτάλια στις ευρωεκλογές του 2009, ενώ μέσω του πρώην πρωθυπουργού στόχευε σε συνεργασίες με το δημόσιο.Σχόλια