Χρυσοβελώνη για το tweet Καμμένου: «Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες…απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που δεν χρησιμοποιεί ούτε το Facebook ούτε το Twitter»

Χρυσοβελώνη για το tweet Καμμένου: «Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες…απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που δεν χρησιμοποιεί ούτε το Facebook ούτε το Twitter»

Άγνοια για το επίμαχο tweet του Πάνου Καμμένου με το οποίο «καρφώνει» την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράστασης , δηλώνει η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ερωτηθείσα για το εν λόγω ζήτημα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ η ίδια σχολίασε: «Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, Ειλικρινά σας το λέω. Απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που δεν χρησιμοποιεί ούτε το Facebook ούτε το Twitter» απάντησε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον Δημήτρη Οικονόμου λέγοντάς του πως «το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στον κ. Καμμένο». Ωστόσο η υφυπουργός έσπευσε να σχολιάσει πως «ο τρόπος όμως που απευθύνθηκε τις προάλλες η κυρία Γεννηματά στον κ. Καμμένο είναι απαράδεκτος».

Στη συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε «γιατί ο κ. Καμμένος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας και ως αρχηγός κόμματος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του» η κυρία Χρυσοβελώνη του απάντησε πως «αυτό που κάνετε τώρα είναι μικροπολιτική», ενώ σε ερώτηση αν έχει να πει κάτι επί της ουσίας για το «πού οδηγήσατε την χώρα» η υφυπουργός αναφέρθηκε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Για την κυρία Γεννηματά έχω πολλά να σας πω αλλά δεν θα το κάνω, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, η ουσία ενδιαφέρει τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρενέβη στην κουβέντα και απευθυνόμενος στην κυρία Χρυσοβελώνη της είπε «ντροπή σας να κάνετε σχόλια για καρκινοπαθείς».Σχόλια