Χρυσοβελώνη για το tweet Καμμένου: «Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες…απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που δεν χρησιμοποιεί ούτε το Facebook ούτε το Twitter»

119 0

Άγνοια για το επίμαχο tweet του Πάνου Καμμένου με το οποίο «καρφώνει» την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράστασης , δηλώνει η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ερωτηθείσα για το εν λόγω ζήτημα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ η ίδια σχολίασε: «Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, Ειλικρινά σας το λέω. Απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που δεν χρησιμοποιεί ούτε το Facebook ούτε το Twitter» απάντησε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον Δημήτρη Οικονόμου λέγοντάς του πως «το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στον κ. Καμμένο». Ωστόσο η υφυπουργός έσπευσε να σχολιάσει πως «ο τρόπος όμως που απευθύνθηκε τις προάλλες η κυρία Γεννηματά στον κ. Καμμένο είναι απαράδεκτος».

Στη συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε «γιατί ο κ. Καμμένος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας και ως αρχηγός κόμματος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του» η κυρία Χρυσοβελώνη του απάντησε πως «αυτό που κάνετε τώρα είναι μικροπολιτική», ενώ σε ερώτηση αν έχει να πει κάτι επί της ουσίας για το «πού οδηγήσατε την χώρα» η υφυπουργός αναφέρθηκε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Για την κυρία Γεννηματά έχω πολλά να σας πω αλλά δεν θα το κάνω, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, η ουσία ενδιαφέρει τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρενέβη στην κουβέντα και απευθυνόμενος στην κυρία Χρυσοβελώνη της είπε «ντροπή σας να κάνετε σχόλια για καρκινοπαθείς».Join the Conversation