Χριστίνα Τσακιρίδου: Η «Σταρ Πελοπόννησος» μιλάει για το νέο επαγγελματικό βήμα στη Μύκονο!

Χριστίνα Τσακιρίδου: Η «Σταρ Πελοπόννησος» μιλάει για το νέο επαγγελματικό βήμα στη Μύκονο!

του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ε. ΔΑΦΝΗ

Τη Χριστίνα Τσακιρίδου την έχουμε γνωρίσει ως μοντέλο και blogger. Η εστεμμένη καλλονή άφησε για λίγο τις πασαρέλες και επισκέφθηκε το Νησί των Ανέμων προκειμένου να εργαστεί ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της CDT (Christiano De Tsana) Wooden Constructions:

 Πες μας λίγα λόγια για αυτό που κάνεις στο νησί.

Είχαμε τη χαρά φέτος να επιπλώσουμε το SantAnna στη Μύκονο, ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά στην Ευρώπη. Έτσι, το καλοκαίρι με βρίσκει φέτος εκεί.

 Τι είναι το CDT wooden που επιλέγουν τα καλύτερα beach bars του νησιού;

Η CDT (Christiano De Tsana) Wooden Constructions είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ειδών από ξυλεία. Γνωρίζοντας τα μυστικά του ξύλου, παρέχουμε ολοκληρωμένες, λειτουργικές και κομψές λύσεις για κάθε είδους κατασκευή.

 Πώς ξεκίνησε η ιδέα αυτή;

Η CDT Wooden έχει βαθιά τις ρίζες της πίσω στον χρόνο με πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας. Από τον πατέρα στον υιό και στη συνέχεια με τη μετάβαση της εταιρείας σε μια νέα εποχή με επέκταση των δραστηριοτήτων μας.

 Εσύ ουσιαστικά βοηθάς στη διαφήμιση και στην προώθηση της εταιρείας. Σου αρέσει και αυτό το κομμάτι;

Εγώ ασχολούμαι με το social media management και με το διαφημιστικό μας κομμάτι. Είναι κάτι το οποίο με γεμίζει πολύ και μου δίνει καθημερινά όρεξη για εξέλιξη και δημιουργία.

 Πες μας λίγα λόγια για το πώς δραστηριοποιείται η εταιρεία πέρα από το Νησί των Ανέμων.

Αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό ξενοδοχειακών μονάδων, δήμων, εστιατορίων κ.λπ. με συνέπεια στην κατασκευή και στον χρόνο παράδοσης. Ακόμη, ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, ειδικών κατασκευών με άψογη αισθητική και υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

 

Μην ξεχνάμε πως η Χριστίνα έχει και μια δυνατή παρουσία στα social media. Οι δεκάδες χιλιάδες followers που την ακολουθούν (@_christyboo_) περιμένουν καθημερινά τη νέα της ανάρτηση με την οποία συμβουλεύει νέες κοπέλες πώς να συνδυάζουν σωστά τα ρούχα τους. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως αρκετοί οίκοι μόδας εμπιστεύονται τη Χριστίνα Τσακιρίδου να προωθεί, με το δικό της ανεπανάληπτο στυλ, τις τελευταίες τους κολεξιόν…


Σχόλια