Χτύπησαν την πόρτα ηλικιωμένου ζητώντας νερό και τον «ευχαρίστησαν» για την καλοσύνη του χτυπώντας και κλέβοντάς τον!

Χτύπησαν την πόρτα ηλικιωμένου ζητώντας νερό και τον «ευχαρίστησαν» για την καλοσύνη του χτυπώντας και κλέβοντάς τον!

Με πρόσχημα ότι διψούσαν πολύ και ζητώντας ένα ποτήρι νερό, δύο άγνωστοι χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού ενός ηλικιωμένου άνδρα στο Δήμο Μαλεβιζίου στην Κρήτη, και τον… ευχαρίστησαν για την καλοσύνη του, σακατεύοντάς τον στο ξύλο, για να αρπάξουν τα χρήματα που είχε σηκώσει από την τράπεζα!

Οι άγνωστοι δράστες πρέπει να γνώριζαν ότι ο 76χρονος είχε προλάβει τα capital controls και είχε αδειάσει τον λογαριασμό που διατηρούσε στην τράπεζα με αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Όπως είπε αργότερα ο άτυχος ηλικιωμένος, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του με την πρόφαση ότι ήθελαν να τους δώσει νερό, και αμέσως τον έσπρωξαν, τον έριξαν στο δάπεδο, τον χτύπησαν και του πίεσαν το πρόσωπο για μη βάλει τις φωνές.

Στη συνέχεια ερεύνησαν εξονυχιστικά το σπίτι, βρήκαν τα κρυμμένα χρήματα, και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τελικά, ένα συγγενικό πρόσωπο που πήγε στο σπίτι για να δώσει τα φάρμακά του στον άτυχο 76χρονο, τον βρήκε αναίσθητο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες της ληστείας, ενώ παράλληλα ερευνά και το που μπορεί να γνώριζαν ότι ο ηλικιωμένος είχε στην κατοχή του μεγάλο χρηματικό ποσό.Σχόλια