Χτύπησε τη… μαμά του επειδή μπήκε στο δωμάτιό του αυθαίρετα – (Αυτός 74 και η «μαμά»… 100 ! )

Χτύπησε τη… μαμά του επειδή μπήκε στο δωμάτιό του αυθαίρετα – (Αυτός 74 και η «μαμά»… 100 ! )

Θα μπορούσε να αποτελεί και σενάριο κάποιας κωμωδίας αν ωστόσο ένας άνθρωπος δεν βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής και μια γυναίκα στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Ακόμη και έτσι όμως η συγκεκριμένη είδηση αδυνατεί να αποβάλλει τον κωμικό της πυρήνα αφού η όλη ιστορία μάλλον θα παρέπεμπε σε ένα τυπικό επεισόδιο μεταξύ ενός εφήβου με τη μητέρα του και σε καμία περίπτωση σε πρωταγωνιστές που το άθροισμα των ηλικιών τους πλησίαζε τους… δυο αιώνες!

Ο λόγος για τον 74χρονο David Corned από το Deland της Φλόριντα ο οποίος χτύπησε με μια ηλεκτρική σκούπα την… μόλις 100 ετών μητέρα του, έχοντας εκνευριστεί επειδή μπήκε στο δωμάτιό του χωρίς να τον ρωτήσει!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Ellen Corning που μόλις πριν τέσσερις μήνες έκλεισε τα… 100, έκανε το λάθος να μπει στο δωμάτιο του… γιόκα της προκειμένου να ταΐσει τη γάτα του. Έξαλλος ο ηλικιωμένος David άρχισε να της φωνάζει «κάνε πίσω θα σε σκοτώσω» και όταν εκείνη δεν έδειχνε να πείθεται, ο εξοργισμένος γέρων άρπαξε τη λαβή μιας ηλεκτρικής σκούπας και τη χτύπησε στο κεφάλι.

Το θύμα ανέφερε το περιστατικό την επόμενη ημέρα στην Αστυνομία όταν κατάφερε να επισκεφθεί μόνη της το νοσοκομείο και σε λίγη ώρα ο «θερμόαιμος γέροντας βρέθηκε με χειροπέδες και με την κατηγορία της επίθεσης σε άτομο άνω των 65 ετών, όπως προβλέπει η τοπική νομοθεσία.

Ο ίδιος αρνήθηκε την πράξη του, αποδίδοντας τον τραυματισμό της υπεραιωνόβιας μητέρας του σε ατύχημα, ωστόσο δεν έδειχνε να πείθει τον εισαγγελέα ο οποίος σε πρώτη φάση διέταξε την εξέτασή του από ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός της νοητικής του ευστάθειας…

 

 Σχόλια