Δ. Κουτσούμπας: «Στο ασφαλιστικό πρέπει να γίνουν αλλαγές εκ βάθρων»

Δ. Κουτσούμπας: «Στο ασφαλιστικό πρέπει να γίνουν αλλαγές εκ βάθρων»

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΧΑΙΑ CHANNEL», ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ανέφερε ότι στο θέμα του ασφαλιστικού, ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει αξιοποιώντας τις ανεξάντλητες δυνάμεις του, και συσπειρωμένος στη συμμαχία του μπορεί να έχει αποτελέσματα.

Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε ότι η άρχουσα τάξη της χώρας και το σύστημα που εκμεταλλεύεται τον ελληνικό λαό και γεννά, συνεχώς, κρίσεις, πολέμους και δυστυχία «έχει βρει στο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ αυτούς οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, με το λιγότερο πολιτικό κόστος και γι’ αυτό τον έχουν επιλέξει».

«Αλλαγές εκ βάθρων πρέπει να γίνουν στο ασφαλιστικό, όχι όμως στην κατεύθυνση που προτείνει η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Διότι το επιχείρημα της βιωσιμότητας ήταν το μόνιμο επιχείρημα όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, από το 1992 που ξεκίνησε, υποτίθεται, η μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό, στο ασφαλιστικό για να λυθούν προβλήματα και για να το κάνουν βιώσιμο και αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι το ότι έχουμε φτάσει σήμερα εδώ, με όλους τους αντεργατικούς αντιασφαλιστικούς νόμους. Και βεβαίως με τις πολιτικές των κυβερνήσεων, τις οποίες πολύ καλά και με χειρότερο τρόπο σήμερα, συνεχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φέρνοντας αυτό το νομοσχέδιο στη Βουλή» είπε, ερωτηθείς σχετικά.Σχόλια