Δε θα είναι ξανά υποψήφια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Κανελλοπούλου

Δε θα είναι ξανά υποψήφια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Κανελλοπούλου

Ότι δε θα είναι υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, δεν μπορώ να πάρω μέρος σε αυτόν τον αναπόφευκτο κομματικό εμφύλιο που έχει ξεσπάσει», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε ότι «Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που συνεθλίβησαν ανάμεσα σε »κομματικούς στρατούς»», επισημαίνοντας πως το «βουλευτιλίκι» δεν είναι ο μόνος τρόπος άσκησης πολίτικης.

«Βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, η στρατηγική μας έχει υποστεί τεράστια ήττα», υπογράμμισε η ίδια, λέγοντας πως θα πρέπει «να αφήσουμε χώρο στους νέους ανθρώπους, να μην ανακυκλώνουμε και να αναπαράγουμε τα λάθη τα δικά μας».

Τέλος, η κ. Κανελλοπούλου αναφερόμενη στο εσωτερικό του κόμματός της ζήτησε «να τελειώνουμε την ανθρωποφαγία ένθεν και ένθεν» και είπε πως τα κομματικά όργανα δεν λειτουργούσαν, ενώ η κοινοβουλευτική ομάδα συνεδρίαζε μόνο σε στενά χρονικά πλαίσια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλοι και όλες να εκφράσουν την άποψή τους.Σχόλια