Δεύτερη επίθεση Τόσκα σε Σφακιανάκη: Υπερέβη τα όρια προβολής και δημοσίων σχέσεων

Δεύτερη επίθεση Τόσκα σε Σφακιανάκη: Υπερέβη τα όρια προβολής και δημοσίων σχέσεων

Τι κι αν ο πρωθυπουργός άδειασε το Νίκο Τόσκα για την υπόθεση του Μανώλη Σφακιανάκη και την εν μέρει ανάκληση του ξηλώματος, ο πρώτος συνέχισε απερίσπαστος τη δριμεία επίθεση στο πρόσωπο του πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και νυν βοηθού επιτελάρχη για το Ηλεκτρονικό Έγκλημα.

«Η κύρια ενασχόλησή μου χθες δεν ήταν το θέμα Σφακιανάκη. Είχα πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ» τόνισε μάλιστα θέλοντας έτσι να κατευνάσει τον σάλο ο οποίος προκλήθηκε ύστερα από την επίθεσή του εις βάρος του κ. Σφακιανάκη. Επέμεινε, επίσης, στη γραμμή ότι ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε υπερβεί τις κόκκινες γραμμές όσον αφορά το θέμα των δημοσίων σχέσεων.

«Σε ένα οργανωμένο σύστημα καπρίτσια δεν χωρούν. Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις, δεν μπορεί να μένει κάποιος 20 χρόνια σε μια θέση, ούτε αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω της παραμονής η και της προσφοράς του αν θέλετε, πρέπει να σέβεται τους κανόνες… Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται νέα παιδιά με τεράστιες γνώσεις και δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και καλό θα ήταν να τους δοθεί» συμπλήρωσε ο κ. Τόσκας μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Προφανώς είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά την χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου… Μεγάλη η πρόσφορα του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν» υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κομματικής απόχρωσης είναι με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να γίνεται σεμνά να αναδεικνύεται το σύνολο, και όχι τόσο το άτομο (…) Δεν με ενδιαφέρει αν δέχθηκε τη νέα θέση. Δεν με απασχολεί τι δέχεται ο καθένας, είναι πολύ καλή θέση» κατέληξε.Σχόλια