Δείτε τι συνέβη σε μία 13χρονη Ιρακινή όταν άσκησε κριτική εναντίον του κυβερνήτη της Βαβυλώνας

Δείτε τι συνέβη σε μία 13χρονη Ιρακινή όταν άσκησε κριτική εναντίον του κυβερνήτη της Βαβυλώνας

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, η 13χρονη Ράουαν Σάλεμ Χουσέιν από το Ιράκ, άσκησε κριτική στην εκπαιδευτική πολιτική του κυβερνήτη Σαντίκ Μαντλούλ αλ Σολτάνι της επαρχίας της Βαβυλώνας.

 

Λίγες ώρες μετά, το σπίτι της Ράουαν καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά! Ο Χουσέιν, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, είπε ότι το σπίτι τους στη Χίλα, την πρωτεύουσα της Βαβυλώνας, κάηκε λίγη ώρα μετά τη μετάδοση της εκπομπής από το τηλεοπτικό κανάλι Αλ Μπαγνταντίγια.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε ότι η φωτιά προκλήθηκε από κάποιο πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης, όμως ο Χουσέιν διαβεβαίωσε ότι το σύστημα δεν λειτουργούσε εκείνη την ώρα και άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. «Εγείρονται πολλά ερωτηματικά, όπως αυτό της χρονικής αλληλουχίας των γεγονότων. Γιατί κάηκε το σπίτι έξι ώρες μετά τη μετάδοση της εκπομπής όπου η Ράουαν μιλά για τον κυβερνήτη;» διερωτήθηκε.

Την ώρα της πυρκαγιάς ο ίδιος και η κόρη του συμμετείχαν σε μια διαδήλωση στη Βαγδάτη.

Η Ράουαν μετείχε πρόσφατα σε μια ιρακινή αντιπροσωπεία που είχε προσκληθεί σε ένα πολιτιστικό φεστιβάλ στη Γαλλία και είναι γνωστή στη χώρα της για τον αγώνα της για τα δικαιώματα των παιδιών και των ορφανών.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια