Δεκατριάχρονη αιφνιδιάζει τον επίδοξο βιαστή της και τον αναγκάζει να τραπεί σε φυγή (βίντεο)

Δεκατριάχρονη αιφνιδιάζει τον επίδοξο βιαστή της και τον αναγκάζει να τραπεί σε φυγή (βίντεο)

Αντιμέτωπο με τον επίδοξο βιαστή του ήρθε ένα 13χρονο κορίτσι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, ωστόσο η ψυχραιμία και το θάρρος της κατάφεραν να την κρατήσουν ασφαλή.

Η 13χρονη, χωρίς να πανικοβληθεί, κατάφερε να αντισταθεί όταν ο επίδοξος βιαστής της επιτέθηκε, χτυπώντας τον και αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή!

Ο δράστης, όπως καταγράφηκε από εξωτερικές και εσωτερικές κάμερες ασφαλείας του σπιτιού της νεαρής κοπέλας, παρακολουθούσε το κορίτσι μέχρι που εκείνο έφτασε σπίτι του.

Όταν η 13χρονη άνοιξε την πόρτα για να μπει μέσα, ο άγνωστος άντρας την ακολούθησε με τη βία μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού, και προσπάθησε να της επιτεθεί.

Η 13χρονη, ωστόσο, αντιστάθηκε, ρίχνοντας σφαλιάρα στον επίδοξο βιαστή και κάνοντας θόρυβο, γεγονός που αιφνιδίασε το δράστη, και τον ανάγκασε να αποχωρήσει.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, και σύμφωνα με όσα δήλωσε η 13χρονη μιλώντας στο ABC News, ο άνδρας την είχε πλησιάσει λίγο πριν φτάσει σπίτι της, λέγοντάς της ότι έχει χαθεί και ζητώντας οδηγίες, ενώ τη ρώτησε το όνομά της και την ηλικία της.

Η 13χρονη ανέφερε ότι ο άντρας στη συνέχεια άρχισε να της κάνει διάφορες «περίεργες» ερωτήσεις, γεγονός που τη θορύβησε, και έτσι αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το εσωτερικό του σπιτιού της, όσο γινόταν γρηγορότερα.

eksoteriki lipsi

Μάλιστα, προσπάθησε να κλείσει την πόρτα στον άντρα, πριν αυτός καταφέρει να εισβάλει στην οικία της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Μετά την σφαλιάρα – απάντηση του κοριτσιού, ο άντρας μοιάζει αιφνιδιασμένος, και αφού σκέφτεται λίγο τι να κάνει, ανοίγει την πόρτα του σπιτιού και φεύγει.

Εν τω μεταξύ η μικρή είχε προλάβει να κλειδωθεί σε ντουλάπα του σπιτιού, και επικοινώνησε με τον πατέρα της μέσω μηνύματος, όπου του ζητούσε να επιστρέψει σπίτι, γιατί ένας άνδρας προσπάθησε να τη βιάσει.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο, προκειμένου να διευκολυνθεί ο εντοπισμός του δράστη, η ηλικία του οποίου προσδιορίζεται γύρω στα 30, ο οποίος κατηγορείται και για το βιασμό μιας 28χρονης γυναίκας.

drastis

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια